(P) Locuințele noi la mare căutare și în 2020

 advertising.ringier
.

Locuințele vechi pierd tot mai mult teren de la o lună la alta în fața cumpărătorilor care aleg să se orienteze spre vasta ofertă a locuințelor noi. Deși prețurile apartamentelor s-au majorat, în cursul anului 2019, românii nu se dau la o parte când vine vorba de confortul oferit de ansamblurile rezidențiale noi. 

Potrivit unor date oferite de site-ul de imobiliare Korter.ro, dezvoltatorii de imobiliare vor finaliza în anul 2020 peste 200 de ansambluri rezidențiale, din care peste 110 sunt localizate în București.

Complexurile Cosmopolis și Cloud9 Residence, la mare căutare în București 

Ansamblurile rezidențiale Cosmopolis și Cloud9 Residence se bucură de un succes răsunător dat de confortul, liniștea și adaptabilitatea la prezent, multe dintre apartamentele situate aici fiind vândute încă din stadiul de proiect.

Complex Cosmopolis

Amplasat în partea de Nord a Bucureștiului, mai precis pe șoseaua de Centură 50, Ștefăneștii de Jos, complexul Cosmopolis este dotat cu geamuri termopan, băi utilate, parchet, gresie, centrală termică proprie, încălzire în pardoseală, uși interioare, faianță și ușă metalică intrare. 

Suprafețele locuințelor au între 57 și 133 mp și sunt proiectate în 4 tipuri de scheme: studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere și vile. Pentru a achiziționa un spațiu locativ aici, doritorii vor scoate din buzunar prețuri ce pornesc de la 850 euro/mp + TVA.

„Apartamentele de 2 camere Cosmopolis sunt de mai multe tipuri, concepute pentru a satisface cât mai bine nevoile tale. Chiar dacă ești o persoană care preferă un apartament luminos și spațios, un dormitor cu dressing și terasă cu vedere către parc sau vederea către piscină, Cosmopolis găsește soluții pentru fiecare nevoie și preferință', precizează dezvoltatorii Cosmopolis, care se recomandă drept primul ansamblu rezidențial românesc ce oferă toate caracteristicile unui oraș European vestic.

Ansamblul rezidențial Cosmopolis se remarcă și prin complexitatea de servicii oferite locatarilor: creșă, grădiniță, școală primară, farmacie, supermarket, sală de fitness, locuri de joacă pentru copii, centru dedicat activităților artistice, curățătorie, echipă de pază și supraveghere video, plajă privată, piscine exterioare și teren de sport.

Cloud 9 Residence

Cloud 9 este unul din cele peste 110 de ansambluri imobiliare ce vor finaliza construcția de locuințe în anul 2020. Potrivit datelor oferite de Korter.ro, în al doilea trimestru din 2020, în Cloud 9 vor fi date în folosință 4 blocuri noi. 

„Cloud 9 este cel mai recent proiect al nostru, un proiect gândit la cele mai înalte standarde de calitate, cu design unic și adaptat unui stil de viață occidental, amplasat în zona de nord a capitalei', transmite constructorul Cloud 9

Dezvoltatorul imobiliar a pus deja în vânzare locuințele. În cadrul Cloud 9 pot fi achiziționate locuințe de toate tipurile: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 sau 3 camere, dar și duplexuri. Prețurile pentru o locuință în Cloud 9 Residence pornesc de la 1.526 euro/mp + TVA.
Multe alte anunțuri de vânzare locuințe, atât din București cât și din restul țării, pot fi analizate pe site-ul de imobiliare Flatfy.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton