(P) Lenjeriile de pat din BUMBAC care NU necesita calcare!

 advertising.ringier
.

Călcarea lenjeriei de pat este una dintre cele mai obositoare tipuri de muncă pentru gospodine, ceea ce le face să amâne treaba pe mai târziu. Astăzi, însă călcarea lenjeriei nu mai este necesară dacă stii ce să alegi. În magazinul online cumparamisim.ro se găsesc lenjerii de pat de LUX realizate din finet care nu necesită călcare, deoarece sunt tratate antișifonare  economisind astfel timpul gospodinei. Țesătura moale, confortabilă este cea mai potrivită pentru confecționarea lenjeriilor de pat. Țesătura din finet are imprimeuri frumoase, oferă un microclimat confortabil pentru corpul uman, lasă aerul sa treacă, absoarbe umezeala și nu creează efect de sera. 

Oferta lenjerii de pat finet

Particularitatea țesăturii este finețea și în același timp, luxul, densitatea și durabilitatea. Lenjeria de pat din finet din zilele noastre face parte din categoria de lux, este higroscopica, hipoalergenică, depozitează bine căldura pe timp de iarna și răcoarea pe timp de vara si, cel mai important își păstrează forma, nu formează cute la utilizare, fiind realizata cu o tehnologie speciala antișifonare, și din acest motiv, nu necesită călcare. Finetul a apărut cu mult timp în urmă și a reușit să-și câștige o reputație bună. Magazinul online cumparamisim.ro oferă lenjerie de pat dintr-o mare varietate de țesături, inclusiv o oferta lenjerii de pat finet care nu necesita călcare. 

Lenjerii de pat din finet – Beneficii

Finetul a fost folosit a priori pentru confecționarea lenjeriei de pat pentru oamenii de rând în trecut și în special pentru copii. Astăzi, materialul nu și-a pierdut relevanța, iar lenjeria de pat din finet de LUX este foarte căutată de gospodine pentru calitățile și beneficiile pe care le oferă, și pentru că are grijă de propria sănătate a gospodinelor si a familiilor lor. Oferă siguranța garantată, deoarece bumbacul 100% natural nu conține substanțe toxice. Se remarcă prin densitate și demonstrează performanțe ridicate în ceea ce privește higroscopicitatea. Menține o temperatură pozitivă stabilă, oferind odihnă confortabilă în timpul somnului, oricărei persoane. După spălare poate fi lăsată la uscat in bătaia razelor solare, fără ca nuanțele să se estompeze. Durabilitatea garantează utilizarea pe termen lung a tuturor seturilor de pat.

Cea mai tare ofertă a magazinului online cumparamisim.ro

Magazinul online cumparamisim.ro a lansat o ofertă de lenjerii de pat din finet care NU necesită călcare dupa spălare, este compusă din 6 piese, iar materialul este din bumbac 100% tratat antișifonare. LA CEA MAI TARE OFERTĂ: o lenjerie la 119 lei sau doua modele la alegere la doar 199 lei.

Lenjerii pentru pat

Magazinul online cumparamisim.ro vinde lenjerii de pat tratate antișifonare. Produsele sunt realizate cu o tehnologie specială pentru a nu necesita călcare după ce lenjeria a fost spalată. Pe site vei gasi detalii  despre lista de lucruri propuse.  Cu siguranța produsele te vor interesa, deoarece oferta de preț este rezonabilă, iar varietatea de modele și culori este impresionantă. Fiecare set de lenjerie este compus din șase piese, adică două fețe de perne mari, doua fețe de perne mici, cearșaf de pat si cearșaf plic. Lenjeriile sunt realizate pentru paturi duble, astfel încat nu trebuie să îți faci griji pentru dimensiune. Livrarea este gratuită la comenzile online și plata cu cardul. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton