(P) Kitul preocupaților de coronavirus - topul produselor la mare căutare în această perioadă

 advertising.ringier
.

Teama de nou, de un virus pentru care încă nu există un tratament, ne face cu atât mai vulnerabili în fața acestei pandemii. Chiar și după ce restricțiile se relaxează, rămân în vigoare precauțiile – cum ne ferim de riscul contactarii virusului? Cu o imunitate de fier și cu un stil de viață sănătos. De altfel, de când a început pandemia a crescut interesul față de suplimente, în special vitamina C, precum și față de dezinfectante și produse de igienizare. 

Pentru a păstra distanța socială, pentru a evita zonele aglomerație și a limita deplasările, magazinele online au devenit una dintre cele mai practice soluții. Vitamix face parte din categoria acelor eshop-uri ce pun la dispoziție nu doar produse de interes sezonier, cât mai ales produse sănătoase – fie că vorbim de alimente, suplimente sau produse de îngrijire. 

Kitul de produse nelipsite în această perioadă

Vitamix și-a actualizat stocul de produse, țînând cont de interesul publicului. Locul numărul unu îl ocupă dezinfectanții, produsele de igienizare. Una din variantele interesante și eficiente se referă la gelul pentru mâini cu argint coloidal, disponibil în acest eshop. Totuși nu este singură variantă – regăsim totodată și opțiuni de geluri în cantități mici, pocket size, pe bază de alcool, 70%. 

De asemenea, cei interesați regăsesc aici pachete de măști și dezinfectant sau pot achiziționa individual aceste produse. Măștile sunt de unică folosință sau de bumbac, inclusiv în varianta de set. 

Suplimentele, prevenția pentru o imunitate mai bună

În ceea ce privește categoria de suplimente, sunt de interes cele care susțin buna funcționare a imunității și care desigur pot îmbunătăți această funcție. Se știe în mod special despre vitamina C că poate oferi un boost organismului. În variantele disponibile la Vitamix vorbim despre vitamina C cu măceșe, în combinație cu fier, organică, inclusiv variante de tablete masticabile, cu aromă de portocale, ideale pentru copii. 

În general, curele de vitamine și minerale sunt recomandate în perioadele de tranziție sezonieră și oricând se resimt semnale ale unei lipse ale acestor compuși. Pentru consum pe termen lung pot fi alese produsele de tip multivitamine și multiminerale. 

Vitamix pune la dispoziție produse de acest gen și nu numai. În completare, regăsim produse cu extract natural indicate specific pentru anumite afecțiuni cronice, precum și cele utilizate pentru cei care practică activități fizice – suplimente fitness sau batoane energizante. 

Suplimente pentru slăbit

Fără teamă că astfel de produse ar putea duce și la pierderea vitaminelor și mineralelor din organism, cu risc de a ne face să ne simțim mai slăbiți, suplimentele pentru slăbit trebuie alese din rândul celor de calitate, de preferat naturale. Ceaiurile și nu numai sunt parte din oferta Vitamix, regăsite în categoria special dedicată celor care își propun să piardă din greutate. 

Vitamix pune la dispoziție și pachete de produse, la prețuri mai avantajoase. În cadrul paginii oficiale, vitamix.ro, pot fi accesate ofertele curente și comandate. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton