(P) Igiena intimă este o prioritate - care sunt pașii pentru o îngrijire corectă

 advertising.ringier
.

Igiena intimă este esențială pentru orice persoană care ține la sănătatea sa, dar și la o viață intimă armonioasă. Gama Intimate de la Hygienium este ideală pentru femeile care vor ce este mai bun în această privință.

Atunci când vine vorba de igiena intimă, este bine de știut că echilibrul este cheia. Așadar, nu curăța în exces – de două ori pe zi este suficient în zilele normale, mai mult fiind recomandat doar la menstruație, în funcție de fluxul de sânge. Ferește-te de produsele care au ingrediente ce ar putea dezechilibra flora vaginală și orientează-te spre cele care au un pH neutru.

În momentul spălării, spală-te întotdeauna din față înspre spate. În acest fel vei preveni infecțiile vaginale sau urinare. Însă orice ai face, nu spăla vaginul în interior. Acesta se curăță singur, printr-un sistem propriu care poate fi dat peste cap de produsele de îngrijire. Este recomandat să faci spălături vaginale doar la recomandarea doctorului, dacă suferi de anumite afecțiuni.

Și după spălare trebuie să ai atenție: șterge-te mereu cu un prosop curat și uscat, pentru a nu le oferi bacteriilor care nu sunt benefice pentru flora vaginală un mediu propice pentru dezvoltare. De asemenea, alege lenjerie comodă, din bumbac, și evită fibrele sintetice.

Produsele pe care le folosești pentru igiena intimă contează: descoperă gama Intimate de la Hygienium

Pentru că echilibrul florei vaginale este primordial, specialiștii din spatele Hygienium, brandul numărul 1 în alegerea consumatorilor pentru categoria dezinfectanților de mâini, în topul national al dezinfectanților*, au dezvoltat o gamă destinată igienei intime. În această gamă vei descoperi spuma pentru igiena intimă, emulsia pentru igiena intimă, gelul pentru igiena intimă și șervețelele umede pentru zona intimă.

Spuma intimă Hygienium curăță delicat pielea sensibilă și oferă o îngrijire fină, potrivită pentru igiena intimă zilnică. Parfumul este unul discret, aducând prospețime pielii. Acidul hialuronic conferă hidratare și protejează împotriva uscăciunii, în timp ce acidul lactic contribuie la echilibrarea pH-ului din zona intimă. În plus, formula este îmbogățită cu extract de aloe vera, mușețel, gălbenele și coada șoricelului, având proprietăți antiinflamatoare și calmante. Conținutul de ulei de soia, vitamina E și D-pantenol au efect emolient, asigurând o curățarea eficientă și delicată deopotrivă. Nu conține alcool, SLES, parabeni, coloranți și siliconi.

La rândul său, emulsia pentru igiena intimă Hygienium are o textură cremoasă și un parfum delicat, îngrijind neagresiv părțile intime. Are la bază un amestec unic de extract de orhidee, bisabolol și acid hialuronic, oferind hidratare, regenerare și un efect calmant zonei intime. Este indicat dacă ai simptome de disconfort vaginal, cum ar fi iritații, mâncărimi sau roșeață. Mai mult, ingrediente precum ulei de soia, vitamina E, alantoină și D-pantenol emoliază și păstrează elasticitatea pielii. La fel ca spuma intimă, nu conține alcool, SLES, parabeni, coloranți și siliconi.

Gelul pentru igiena intimă Hygienium este creat în mod special pentru curățarea și împrospătarea pielii sensibile. Formula bogată în ingrediente active nu afectează bariera hidrolipidică naturală, ajutând la refacerea microflorei naturale. Acidul hialuronic din compoziție hidratează zona, pe când acidul lactic contribuie la echilibrarea naturală a pH-ului. De asemenea, conține extract de aloe vera, mușețel, gălbenele și coada șoricelului, având efect protector și antiinflamator. Alantoina din acest gel facilitează vindecarea afecțiunilor minore ale mucoasei.

Gelul pentru igiena intimă Hygienium este creat în mod special pentru curățarea și împrospătarea pielii sensibile. Formula bogată în ingrediente active nu afectează bariera hidrolipidică naturală, ajutând la refacerea microflorei naturale. Acidul hialuronic din compoziție hidratează zona, pe când acidul lactic contribuie la echilibrarea naturală a pH-ului. De asemenea, conține extract de aloe vera, mușețel, gălbenele și coada șoricelului, având efect protector și antiinflamator. Alantoina din acest gel facilitează vindecarea afecțiunilor minore ale mucoasei. 

Zona intimă are o sensibilitate ridicată, iar flora vaginală conţine bacterii benefice care asigură în mod natural protecţia împotriva agenţilor patogeni şi a infecţiilor. De aceea, gelul intim trebuie să aibă un pH neutru, care să nu afecteze echilibrul florei vaginale sau aciditatea acestui mediu

Nu în ultimul rând, șervețelele intime Hygienium sunt create cu scopul de a conferi o hidratare locală optimă și a proteja împotriva uscăciunii. Acestea vin în două variante: mușețel și orhidee. Printre ingredientele active din compoziție se numără vitamina E, D-pantenol, ulei de soia, aloe vera, mușețel, gălbenele și coada șoricelului. Împreună, ele au un efect calmant, curățând zona intimă în timpul zilei, când ai nevoie de o doză de reîmprospătare până la următorul duș.

Produsele sunt disponibile pe www.hygieniumshop.ro și  www.lolliboni.com.

Social media:

https://www.facebook.com/Hygienium

https://www.instagram.com/hygienium/

https://www.linkedin.com/company/hygienium

*conform Audit Retail Nielsen. Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de Retail Audit, pentru categoria Hand Sanitizer, volum și valoare vânzări, pentru perioada 2019 – 2020, pentru piața Total România (Copyright © 2021 The Nielsen Company.)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton