(P) Idei și sfaturi pentru amenajarea unei camere mici de baie

 advertising.ringier
.

Amenajarea unei băi de dimensiuni mici nu mai reprezintă o provocare datorită soluțiilor inteligente și obiectelor sanitare disponibile în forme și dimensiuni variate. De multe ori spațiul pe care îl ai dispoziție este mai mare decât îți imaginezi, iar o unitate de mobilier îngustă poate asigura tot spațiul de depozitare de care ai nevoie. Important este să alegi produse care te ajută să profiți din plin de suprafața de care dispui și, concomitent, îl fac să pară mult mai mare. Astfel nu vei fi nevoit să renunți la design-ul pe care îl dorești și care se potrivește personalității tale. 

Îți prezentăm în continuare o serie de idei pentru ca amenajarea băii să se transforme într-un proiect provocator și, în același timp plin, de satisfacții. Ghidul nostru pentru o baie frumoasă și funcțională te va ajuta să configurezi un spațiu confortabil care să corespundă nevoilor tale. 

Alege toalete suspendate

Primul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când amenajezi o baie de dimensiuni reduse este amplasarea și modelul vasului WC sau bideului. Cele suspendate reprezintă o alegere sigură datorită volumului mic și a aspectului aerisit. Pe lângă faptul că oferă senzația de spațiu mare, acestea au și un design modern, elegant și deosebit față de toaletele clasice. Se adaptează cu lejeritate oricărui stil de amenajare. 

Alege piese de mobilier compacte

Mobilierul pentru băile mici te poate surprinde datorită capacității sale de depozitare. Chiar și pentru cele mai pretențioase dimensiuni se poate găsi o soluție. Te poți orienta către coloane și dulapuri suspendate cu adâncime mică, dar care dispun de uși și sertare duble. Pe germanquality.ro găsești o gamă variată de modele, potrivite pentru orice fel de design. 

Alege plăci ceramice în culori deschise și oglinzi

Atunci când îți propui să faci o baie mică să pară mai mare, luminozitatea este cheia. Este recomandat să alegi gresie și faianță în nuanțe deschise deoarece lumina se reflectă minunat în acestea. Nu pierde din vedere oglinzile! Este deja cunoscut faptul că oglinzile măresc vizual spațiul. Ai la dispoziție o multitudine de dimensiuni și forme. În plus, poți alege o oglinda baie cu spoturi sau lumină integrată, iar pentru un cadru deosebit și relaxant, alege oglinzi cu lumină ambientală. 

Alege o cabină de duș sau o cadă pe colț

Într-o baie mică nu este recomandată amplasarea unei căzi de dimensiuni mari, dar nu trebuie să-ți faci griji. Te poți orienta către o cabină de duș semirotundă, dreptunghiulară, pentagonală, cu uși batante sau glisante. Varietățile sunt nenumărate și elegante! Dacă ești totuși adeptul momentelor de relaxare lungi, poți explora și varianta unei căzi pe colț, de dimensiuni mai mici. O baie mică nu te poate opri totuși din crearea unui decor unic și de impact, tocmai de aceea recomandarea noastră este cabina de duș walk-in – oferă iluzia unui spațiu mai mare și are un aspect vizual remarcabil. 

Așadar, soluții există! Poți alege din portofoliul German Quality orice element care contribuie la amenajarea unei băi echilibrate din punct de vedere estetic și funcțional. Rezultatul? O baie corect proporționată, aerisită și cu design deosebit. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton