(P) Iata cum sa alegi masina potrivita din oferta de inchirieri auto!

 Sava Elisabeta
.

Din cauza faptului ca variantele clasice de transport (mijloacele de transport in comun si serviciile de taximetrie) au ramas cu mult in urma necesitatilor actuale, atunci cand calatoresti intr-unul din orasele mari ale tarii vei avea nevoie de o solutie sigura, confortabila si eficienta, astfel incat singura optiune viabila este sa apelezi la serviciile de inchirieri auto. Dupa ce ai identificat cea mai buna oferta din orasul in care te afli, este momentul sa alegi modelul de masina care iti va putea satisface toate nevoile de transport. Pentru a lua decizia corecta, trebuie sa judeci in functie de specificul calatoriei, numarul de persoane care necesita transport, oferta de pret si, nu in ultimul rand, preferintele tale referitoare la marca sau tipul de transmisie.

Daca te pregatesti pentru o calatorie lunga, probabil vei avea nevoie de o masina fiabila si confortabila, cu un consum redus de combustibil, iar categoria de autoturisme economy din oferta de inchirieri auto este cea mai potrivita. In cazul in care trebuie sa ajungi la un eveniment privat sau o intalnire de afaceri, clasele business si luxury iti vor oferi masina potrivita, iar daca planifici un concediu cu familia, prietenii sau un teambuilding cu colegii de serviciu, solutia ideala este un microbuz cu 8+1 locuri.

Pentru a putea satisface toate nevoile pe care le ai referitoare la transport, oferta de inchirieri auto FocusRent iti pune la dispozitie autoturisme din clasele economy, business, luxury, SUV si microbuze. Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, Cluj si Otopeni, aceasta companie are in flota de masini numai modele mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi. Totodata, pretul afisat pe site va coincide cu suma finala si cuprinde toate asigurarile auto necesare si taxele de drum (RCA, full Casco, rovinieta). Daca ai nevoie de recomandari referitoare la masina de inchiriat pe care sa o alegi in functie de clasa, iata care sunt cele mai populare alegeri dn oferta de inchirieri auto FocusRent:

Ford Mondeo – gama business

Cel mai recent model de Mondeo al producatorului american este ideal atunci cand vrei eleganta in conditii de confort si maxima siguranta. Habitaclul este deosebit de spatios si portbagajul este foarte generos, astfel incat acest autoturism este potrivit atat pentru evenimentele business, cat si pentru vacantele lungi. Oferta de inchirieri auto a companiei FocusRent iti va pune la dispozitie noul Mondeo cu airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, ABS si ESP, dotari care sporesc siguranta si confortul atat pentru sofer, cat si pentru ceilalti pasageri.

BMW X5 – gama SUV

Cel mai recent model de X5 al producatorului auto bavarez impune noi standarde clasei SUV prin tehnologia inovatoare si numeroasele dotari care sporesc placerea de la volan atat pe carosabil, cat si pe teren accidentat. In oferta de inchirieri auto FocusRent vei gasi modelul BMW X5 cu dotari precum pilot automat, ABS si ESP sau navigatie interactiva, detalii care asigura confortul si eleganta acestei limuzine all-road.

Dacia Logan – gama economy

Atunci cand cauti o masina care sa ofere fiabilitate, economie si suficient spatiu pentru bagaje, alegerea potrivita este noul model Dacia Logan. Cu un consum redus de combustibil, acest autoturism infrunta cu succes atat traficul aglomerat din marile orase, cat si provocarile aduse de calatoriile lungi. Pe deasupra, garda la sol inalta te va ajuta sa treci la propriu peste orice obstacol, chiar daca vorbim despre gropile de pe carosabil. Noul Logan este disponibil la un pret special in oferta de inchirieri auto a FocusRent, asadar profita de toate aceste beneficii si rezerva-l cu prima ocazie!

Pe langa beneficiile enumerate mai sus, atunci cand apelezi la serviciile FocusRent de inchirieri auto, te vei bucura atat de o reducere de 10% in baza cardului de membru, cat si de promptitudinea si profesionalismul echipei: orice masina va fi livrata in maximum 3 ore de la rezervare la adresa aleasa de tine, iar asistenta gratuita este disponibila non-stop prin intermediul call-center-ului cu program 24/7.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton