(P) Hidroizolații Conduraru, furnizare și montaj pentru lucrări de impermeabilizare parcări

.

Parcările subterane, asemeni oricărui alt tip de subsol, au și ele nevoie de realizarea unor lucrări speciale de hidroizolație și impermeabilizări. Ca și în cazul subsolurilor, inexistența unor lucrări adecvate de hidroizolație poate conduce la apariția infiltrațiilor de apă sau a inundațiilor.  Realizarea unor operații de impermeabilizare parcări, prin impermeabilizarea betonului este o etapă indispensabilă pentru realizarea unei parcări solide și durabile.

Dacă aveți în plan realizarea unei construcții ce dispune de parcare, este bine de avut în vedere realizarea unor lucrări specializate de impermeabilizare, de cea mai bună calitate. Dacă hidroizolația fundației și pereților vor fi realizate ireproșabil încă din faza de proiect, posibilitatea de a avea surprize ulterioare este aproape nulă.


Construcția unei parcări, care de cele mai multe ori se realizează la subsolul unui imobil, cuprinde trei etape importante: pregătirea, efectuarea lucrărilor propriu-zise și finalizarea procesului. Etapa pregătitoare realizării va include obligatoriu un studiu geotehnic și trasarea liniilor fundațiilor. În a doua etapa vor fi executate săpăturile, cofrarea și betonarea, împreuna cu operații de protejare a betonului și hidroizolarea fundației.În etapa a treia,finalizare procesului, trasarea marcajelor și obținerea parcări dorite.


Pentru rezultate de eficiență maximă, în realizarea unei construcții de calitate, o atenție deosebita ar trebui acordată lucrărilor de impermeabilizare a betonului care se folosește la turnarea fundației și a pereților unei parcări subterane. Utilizarea betonului impermeabilizat este extrem de importantă pentru garantarea unor rezultate optime.

De ce este nevoie de lucrări de impermeabilizări beton?

Impermeabilizarea permanentă a fundațiilor  se poate realiza prin folosirea unui beton impermeabilizat.Această impermeabilizare este obținută cu ajutorul unui aditiv special, care are proprietatea  de a cristaliza la contactul cu apa din compoziția  betonului, încă din faza turnării acestuia.


Cristalele de aditiv etanșează porii din beton în aproximativ 7 zile de la turnarea fundației. Betonul rezultat devine impermeabil pentru toată durata de viață a construcției.

Pentru ca hidroizolarea fundației sa fie completă, se vor etanșa și rosturile dintre turnările succesive de beton și se vor etanșa și eventualele perforații pentru treceri de țevi, conducte etc.


Există soluții de impermeabilizare a betonului  atât în cazul construcțiilor care nu sunt supuse amplitudinilor termice ridicate, cât și în cazul celor supuse unor variații termice mari. Această soluție este varianta cea mai indicată pentru  realizarea unor lucrări eficiente de hidroizolare pentru fundații, fațade,parcări, puțuri de lift, canale, autostrăzi, tunele, baraje, tancuri de apa  etc.

Pentru a realiza o parcare rezistentă și durabilă, fără riscuri de infiltrații sau inundații este necesar ca fundația sa fie protejata de infiltrații pe toate laturile. Hidroizolarea construcțiilor din beton supuse la solicitare permanentă sau temporară din cauza apei trebuie efectuată atât la exteriorul elementelor de construcție, cât și în masa acestora.


Dacă sunteți în căutarea unui partener cu experiență și recomandări în realizarea celor mai bune lucrări de impermeabilizare beton și impermeabilizare parcări, alegeți Conduraru Grup Construct! Compania activează de mai bine de 15 ani ca furnizor autorizat și certificat ISO 9001 și ISO 14 001 pe piața construcțiilor din România, oferind servicii profesionale și de specialitate pentru realizarea lucrărilor de izolații, hidroizolații, termoizolații, termohidroizolații și impermeabilizări construcții civile și industriale.