(P) GLAMIDAYS revine! Evenimentul exclusiv de reduceri online, 4 zile de fericire la cumpărături

 advertising.ringier
.

1. Găseşte-ţi stilul propriu şi curajul de a ţi-l asuma până la capăt. 2. Alege hainele în funcţie de stilul tău de viaţă. 3. Construieşte-ţi o garderobă versatilă precum o actriţă. Ar trebui să poată juca mai multe roluri. 4. Găseşte culorile care te fac fericită şi poartă-le. 5. Ai grijă de hainele tale ca de nişte prieteni buni.
Un top 5 de căpătâi pentru orice fashionistă, formulat de inegalabila Joan Crawford. 

Pornind de la aceste premise, într-un weekend atât de potrivit pentru shopping, motorul de căutare online de modă www.glami.ro ne aduce un eveniment exclusiv: cea de-a patra ediție GLAMIDAYS, o sărbătoare anuală în care vizitatorii GLAMI se pot delecta cu ceea ce considerăm a fi unele dintre cele mai valoroase cumpărături și reduceri online pentru haine, încălțăminte, genți la reducere.

La ediția din acest an a GLAMIDAYS, organizatorii au pus la bătaie coduri de reducere de la mai mult de 30 de magazine online, pentru colecțiile noi! Trebuie doar să revendicați cuponul de reducere pentru fiecare achiziție, pentru a accesa aceste prețuri preferențiale. Vorbim de +60.000 de produse cu reduceri online!

Calendarul de shopping n-a arătat nicicând mai bine!

Reducerile online la noile colecții ale magazinelor participante vor fi live în următoarele patru zile (în perioada 16-19 octombrie), cu până la -70% la promoțiile de la unele branduri și magazine-cult, precum Spartoo, Answear, Astratex, Bibloo, Bonprix și multe altele. Lista completă a ofertelor e doar la un click distanță. Și ce găsiți în pagina dedicată GLAMIDAYS? Oferte online exclusive de haine pentru femei, reduceri la haine bărbați, copii, încălțăminte, accesorii și bijuterii – plus muuulte genți la reducere. Știm că ați mai avea loc pentru încă o poșetă în dressing, nu-i așa?!

Cum să profitați din plin de GLAMIDAYS

În premieră pentru magazinele online de modă din România, pe www.glami.ro poți căuta produse prin imagini! Cum anume, mai exact? Să zicem că vă doriți o… geantă la reducere. Dacă ar fi să încărcați o imagine cu modelul dorit pe www.glami.ro, în câteva secunde veți putea accesa toate produsele din catalogul GLAMI similare. Pe de altă parte, dacă doriți să țineți pasul cu cele mai noi tendințe, GLAMI.ro vă oferă câteva opțiuni predefinite de căutare prin imagini, pe baza celor mai populare căutări ale altor utilizatori. Și apoi, voilaaa… aveți șansa să vizualizați produse similare și să le și sortați cu ușurință – de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, preferatele altor clienți și cele mai noi intrări în catalogul de produse.

Acestea fiind spuse, vă vom lăsa să vă bucurați din plin de GLAMIDAYS, cumpărăturile în care cupoanele de reducere chiar contează! 

Modă online personalizată, pe www.glami.roLansat în 2017 în România, GLAMI.ro oferă cumpărătorilor online de modă o destinație unică pentru shopping și posibilitatea de a accesa sute de mii de produse, dar și de a găsi rapid reducerile online potrivite nevoilor, gusturilor și bugetului lor.
Pe GLAMI.ro ofertele de modă sunt clasificate în mod corespunzător, astfel încât utilizatorul își găsește întotdeauna brandurile preferate. Primul motor de căutare e-fashion din România are peste 300 de magazine partenere înregistrate pe www.glami.ro și peste 700.000 de produse de la +12.000 de mărci.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton