(P) Ghid de cumparare: Mobilier de lux pentru HoReCa

 Sava Elisabeta
.

Cafenelele sunt locurile de intalnire dintre prieteni, familie, sau chiar locurile unde se leaga noi prietenii. Restaurantele au fost concepute pentru a lua masa impreuna cu cei dragi intr-un alt loc decat acasa si de a gusta preparate speciale, cu care nu te intalnesti in fiecare zi. Hotelurile au aparut atunci cand oamenii au descoperit pasiunea pentru calatorii si dorinta de a cunoaste noi locuri. Odata cu trecerea anilor au devenit din ce in ce mai cautate, dar au si crescut repede in numar. Acesta este motivul pentru care fiecare local, fiecare cafenea si fiecare hotel are nevoie periodic de schimbare. Clientii care trec pragul au nevoie sa gaseasca un loc in care sa se simta bine si sa se bucure de o ambianta unica si specifica. Chiar daca exista o paleta larga de stiluri pentru care sa optezi, alegerea unui mobilier de lux pentru HoReCa este solutia cea mai potrivita in acest sens.

Piesele de mobilier HoReCa alese trebuie sa fie special concepute, nu doar pentru a rezista traficului, ci si pentru a face diferenta intr-o ambianta primitoare si una neplacuta. Chiar daca ai impresia ca poti obtine un efect spectaculos folosind elemente de mobilier ieftine, nu este deloc asa. Finisajele de calitate nu doar ca sunt mult mai reziste in timp si la uzura, dar au si un aspect mai elegant. Totusi, iti doresti un loc confortabil si linistit, unde clientii pot petrece ore intregi fara isi piarda interesul, nu? Daca luam ca si exemplu amenajarea unei cafenele, suntem absolut convinsi ca mobilierul ideal trebuie sa fie confortabil, asa incat sa imbie clientii la rasfat si relaxare in acelasi timp. In acest caz se potrivesc canapele si fotolii pentru HoReCa tapitate si masute in forme speciale. Designul poate fi completat cu obiecte de iluminat aparte si cu obiecte de decor cat mai aproape de imaginea pe care brandul doreste sa o transmita.

Chiar daca proiectul de amenajare sau reamenajare a unui astfel de spatiu poate fi complicat, cu putina ingeniozitate si rabdare, rezultatul final poate sa surprinda chiar si cel mai mofturos client. Asadar, avem pentru tine un ghid de cumparare in privinta mobilierului pentru HoReCa:

  1. Inainte de achizitia propriu-zisa a elementelor de mobilier, asigura-te ca spatiul iti permite sa incluzi toate obiectele trecute in lista.
  2. Desi este vorba de amenajarea unor spatii care sunt destinate unui numar cat mai ridicat de persoane, ai grija sa nu supraaglomerezi. Clientii nu se vor simtii niciodata bine daca este prea multa aglomeratie. Au nevoie de spatii aerisite, primitoare si amenajate cu mult gust.
  3. Alege piese de mobilier de lux pentru HoReCa. In general, piesele de lux sunt realizate din materiale premium, foarte rezistente si durabile in timp. In plus, sunt mult mai confortabile. Mobilierul premium te diferentiaza fata de competitori.
  4. Culorile si iluminatul incaperilor conteaza! Incearca sa fii mereu in trend. Opteaza pentru culori neutre, dar la care sa adaugi pete de culoare stridente pentru un plus de vitalitate.
  5. Inspira-te din cat mai multe locuri. Imagineaza-ti mai mult. Crede ca poti reusi mai mult. Rezultatele de succes se obtin atunci cand ai incredere in ceea ce faci, in alegerile pe care le faci si in fortele proprii. Clientii vor aprecia intotdeauna spatiile inspirate, locurile care se diferentiaza de ceea ce este in prezent pe piata si sunt mai adepti ai inovatiilor mai mult decat crezi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton