(P) Flori care aduc noroc. Descoperă cum poți aduce aduce norocul la tine acasă

 advertising.ringier
.

Știi deja că florile au numeroase simboluri și semnificații, iar de-a lungul timpului acestora le-au fost însușite tot felul de însemnătăți, printre care și norocul. Florile aducătoare de noroc au fost tot timpul căutate pentru că reușesc să aducă energia pozitivă în casa ta, cât și pentru faptul că se potrivesc pentru a fi dăruite celor dragi în momente cheie din viața lor.

Astăzi îți voi spune care sunt cele mai norocoase flori pe care le găsești la floraria online și fizică Maison d Or.

Floarea soarelui

Floarea- soarelui este un simbol real al energiei solare puternice, iar practicienii Feng Shui o consideră ca fiind 'un soare în miniatură'. În cultura chineză, floarea soarelui este considerată ca fiind aducătoare de noroc și fericire de lungă durată.

Floarea soarelui trebuie așezată în partea de sud a locuinței sau a biroului. De asemenea, această floare favorizează avansarea în carieră, ceea ce o face demnă de un loc în biroul tău.

Orhideele

Orhideele sunt flori exotice și elegante, air de-a lungul timpului au fost asociate cu fertilitatea, bogăția, luxul, opulența și norocul. De asemenea, și despre lee se spune că au puterea de a spori succesul în carieră. Spre exemplu, o orhidee mov, așezată pe birou sau în zona de relaxare ajută la păstrarea armoniei și favorizează progresul.

Orhideele sunt unele dintre cele mai accesate cadouri pentru persoane din familie și pentru prieteni, datorită frumuseții și a simbolisticii vaste.

Bujorii

Dacă până acum cumpărat bujori doar pentru frumusețea lor, de astăzi află că aceste minunate flori sunt și aducătoare de noroc. Bujorii sunt flori bogate care simbolizează norocul, dragostea, prosperitatea și bunul gust. De asemenea, acestea sunt asociate adeseori cu feminitatea, farmecul și pacea, fiind un etalon al frumuseții și al prieteniei.

Bujorii nu lipsesc nici din buchetul de mireasă , fiind de bun augur pentru tinerii căsătoriți.

Mușcatele

Muscatele sunt flori de culoare roșie sau albă ce au un aspect minunat. Deseori acestea împodobesc balconaele sau grădinile caselor noastre/ Ei bine, pe lângă frumusețea aparte, muscatele sunt flori care alungă oboseala și calmează durerile de cap. S-a demonstrat științific că dacă stai aproximativ 15 minute în apropierea mușcatelor, efectul lor nu se lasă așteptat și este garantat.

O casă, un balcon sau o grădină împodobite cu mușcate atrage după sine o stare de spirit excelentă și aduc noroc financiar.

Așadar, adu norocul la tine acasă și comanda flori online, aducătoare de noroc, stări de bine și prosperitate. 

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton