(P) Fiul președintelui Federației Române de Culturism și Fitness, Eric, a sărbătorit primul an la…Miami

 Sava Elisabeta
.

Petrecere mare în familia lui Gabriel Toncean, șeful Culturismului din România. Fiul lui, Eric, a împlinit un an și părintii l-au sărbătorit tocmai în America. Au ales pentru petrecerea micuțului, Miami, cel mai latin oraș al Statelor Unite ale Americii, locul unde jovialitatea oamenilor este la ea acasă.

După un an greu, plin de activități, am simțit nevoia de a ne retrage pentru câteva zile undeva, departe de problemele zilnice, dar într-un loc cu mult soare și căldură pentru acumulare maximă de Vitamina D. Acolo am avut și petrecerea de 1 an a lui Eric, o petrecere modestă, cu câțiva prieteni, dar doar cu mâncăruri dietetice, excepție făcând doar tortul 🙂  Cu toate că Eric are doar un anișor, capacitatea lui de percepție pare foarte dezvoltată, drept dovadă fiind bucuria împărtășită de noi cei prezenți acolo', spune Gabriel Toncean. 

Cât despre cadouri, ele nu au fost nici scumpe, nici multe. 

Cel mai de preț cadou a fost liniștea din familie, sănătatea părinților și puterea lor de muncă. Încercăm să nu cumpărăm sentimentele copiilor și să îi facem fericiți zilnic crescându-i după principii și valori morale, nicidecum pe cele materiale.'

Vacanțele alături de copii sunt cele mai reușite, spune președintele Federației Române de Fitness și Culturism. 

'Nu este ușor să mergi cu copiii peste tot și aici vorbesc atât de vacanțe cât și în delegații profesionale, dar suntem un întreg doar atunci când sunt alături de noi. De asemenea, consider că cei mici acumulează enorm în perioada copilăriei, motiv pentru care cred că toate aceste experiențe îi pregătesc pentru viitor', spune Gabriel Toncean.

Sărbătorile de iarnă se petrec întotdeauna în familie. Pentru familia Toncean, planul e clar: timp de calitate petrecut acasă, cu vizite, prieteni strânși în jurul bradului, cu alimente sănătoase pe masă și fără excese. Iar 2020 se anunță un an plin, pentru că România este țară organizatoare  pentru Campionatul Mondial de Culturism și Fitness. 

Ne așteaptă un an greu cu un Campionat Mondial și un Campionat Balcanic ce urmează să se desfășoare în România și multe alte proiecte care trebuie duse la bun sfârșit. Sunt dependent de muncă și rezultate!. Când văd că acțiunile mele aduc un plus valoare comunității mă autostimulez gândind la obiective cât mai mărețe. Sper că în perioada de iarnă să prind câteva zile de ski, un sport pe care îl practic de la vârsta de 3 ani și care îmi aduce o enormă liniște psihică.'

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 6-768x1024.jpg

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton