(P) Firmele de curierat din România și-au actualizat standardele - iată despre ce e vorba

 advertising.ringier
.

În funcție de experiențele la care a fost părtaș, fiecare român are o idee diferită vizavi de calitatea serviciilor oferite de firmele de curierat de pe piața din România. Totuși, având în vedere aceste experiențe, generalizarea nu este soluția, deși cei mai mulți tind să o îmbrățișeze.

Obișnuiți cu neseriozitate, neglijență și ignoranță în cele mai multe dintre cazuri, românii aleargă după alternative cu mult mai eficiente, cu standarde mai ridicate. E-livrat este un reper în acest sens, un nume proaspăt pe piața de profil din România ce și-a propus să ofere publicului o altă perspectivă cu privire la serviciile de curierat.

E-livrat – firma de curierat ce activează pe întreg teritoriul României!

Cu toate că este un nume încă proaspăt pe piața de profil din România, E-livrat vine cu standarde îmbunătățite în comparație cu ce există deja pe această nișă, dar și cu un colectiv tânăr. Așadar, vorbim din start de amabilitate, profesionalism, soluții de top și rapiditate în orice context.

Despre E-livrat nu se poate spune decât că este acea firmă ce și-a făcut apariția pe piață atunci când era mare nevoie de ea. Din dorința de a schimba standardul curieratului în România, E-livrat oferă diversitate la capitolul servicii, cu posibilitatea de a realiza expedieri chiar în aceeași zi de la primirea coletului.

Serviciul curier rapid AZI – de mare interes pentru publicul bucureștean

Serviciul curier rapid AZI se aplică doar pe raza Municipiului București și a județului Ilfov. Excepție de la livrarea într-o oră în acest sens face Ilfovul, nefiind posibilă îndeplinirea unei astfel de cereri.

Atenție! Seriviciul curier rapid AZI se aplică dacă solicitarea a fost plasată până la ora 17:00. Populația de pe raza București și Ilfov poate beneficia de acest serviciu ce permite transportul de pricuri și colete cu o greutate de până la 10 kg. Mai multe detalii în acest sens sunt disponibile direct în cadrul site-ului oficial e-livrat.ro.

Serviciul curier rapid a doua zi – informații utile

Vorbim tot de un serviciu cu aplicabilitate pe raza Municipiului București și județului Ilfov. Publicul poate trimite plicuri și colete de până la 30 de kg și un volum maxim de 40x30x25 (L x l x h). În acest sens, curierul va face două încercări de livrare și abia apoi va abandona misiunea.

Pentru a putea fi posibilă livrarea în a doua zi, E-livrat îi sfătuiește pe toți cei interesați să respecte programul de plasare a comenzilor. Astfel, ora maximă de livrare și preluare a coletelor și plicurilor se face după programul 08:00 – 18:00.

Curier național AZI

Un serviciu de interes pentru fiecare locuitor, curier național AZI face parte din portofoliul de servicii marca E-livrat. Acesta permite transportul de plicuri și colete cu greutate și volum la fel ca în cazul serviciului curier rapid a doua zi.

În cadrul paginii oficial e-livrat.ro există un calcutator estimativ pentru prețul serviciului ales. Cei interesați trebuie doar să introducă anumite informații cheie cu privire la comandă, urmând ca în timp real să primească o cotație de preț.

Mai multe detalii privind toate serviciile regăsesc cei interesați pe e-livrat.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton