(P) Engleza copii și adulți online - este sau nu cea mai bună alegere?

 advertising.ringier
.

Un an greu și cu multe încercări – cam așa ar putea fi descris 2020. O pandemie ne-a arătat că viața noastră se poate schimba radical și lucruri pe care anul trecut le făceam în mod normal, acum sunt ceva ce trebuie evitat. Printre lucrurile, sau mai bine zis, obiceiurile pe care le evităm în acest an sunt întâlnirile față în față, cu multe persoane. Asta pentru a reduce cât de mult posibil contaminarea cu noul virus și pentru a reveni la normalitate. Închiderea activităților de orice fel a fost grea pentru toți. S-au închis școlile și multe cursuri au fost suspendate. Însă, educația trebuie să meargă înainte, fie că vorbim de școală obligatorie, fie că vorbim de cursurile pe care mulți adulți și copii le fac din proprie dorință. Acest Lockdown a necesitat ca profesorii diverselor școli internaționale de limbi străine din întreaga lume să ofere cursurile lor de la distanță, online. Cu alte cuvinte, acum, din fericire, poți alege să iei lecții individuale sau de grup prin Skype, Zoom, Facetime, Meet cu un profesor de limbă certificat. Este și cazul ILSC care oferă cursuri engleza copii si adulti online. Însă, acest online este la fel de eficient ca și cursurile față în față. Merită să faci o astfel de investiție? Noi spunem că merită, mai ales dacă alegi sa urmezi cursuri cu ILSC, centru de limbi străine recunoscut pentru performanțele sale.

Să vedem care sunt avantajele unor cursuri online la ILSC!

Avantajul diferențierii: profesorii care au fost aleși de centrul de limbi străine ILSC pentru dinamismul și stăpânirea lor profesională, au urmat, în plus, o pregătire specifică privind facilitarea cursurilor de învățare la distanță. De ce este oferită instruire propriilor formatori? Pentru că a fi profesor de limbi străine nu este neapărat și expert în cursurile de limbă online: desfășurarea unui curs de limbă la distanță necesită stăpânirea perfectă a tuturor instrumentelor tehnologice ale cursului online sau ale clasei virtuale. De asemenea, necesită a fi complet confortabil cu tipul de activități educaționale care se potrivesc cel mai bine în învățarea la distanță. Acesta este motivul pentru care toți profesorii ILSC care oferă cursurile de engleză, dar și de germană, franceză și italiană, online au fost instruiți special pentru această responsabilitate. Care sunt motivele pentru care să urmezi cursuri de limbi străine online?

Pur și simplu pentru că cursurile ILSC  de limbă engleză online sunt oferite de cei mai buni profesori, care se pot compară cu profesori de limbi străine exceleți din orice școală din lume! Din confortul casei tale, tu și copilul tău puteți urma cursurile  online de pe computer, tabletă sau smartphone!

 Ce rost are un curs de limbă online?

De la lecțiile online de engleză, dar și de germană, franceză și italiană, te poți aștepta să obții, pe lângă o mare flexibilitate în programul zilnic, aprofundări și studii serioase asupra limbii studiate și progres care desigur variază în funcție de durata cursului online pe care îl alegi. Cel mai important – punctul forte al cursurilor de limbă online este că programul de curs este complet adaptat pentru învățarea la distanță, folosind metode concepute special pentru un curs online. Totul se face cu tehnologie și materiale perfect concepute pentru asta, astfel încât tu sau cel mici să nu experimenteze niciun fel de probleme de înțelegere și așa mai departe.

Cum sunt organizate cursurile de limbă online? 

Foarte ușor ! Ai de ales între mai multe opțiuni de curs online de limbă engleză: poți participa la cursuri individuale sau de grup. Pentru un grup există un număr limitat de persoane pentru fiecare clasă virtuală, ceea ce asigură faptul că toată lumea poate vorbi foarte ușor.

Dacă alegi cursul privat online, vei avea un profesor dedicat care va putea apoi să-ți pregătească un program de îndrumare privată online relevant pentru tine, conceput doar pentru tine.

 Cum progresezi cu un curs online de engleză, italiană, franceză sau germană?

Să dedici o oră sau două pe zi unui curs privat de engleză, franceză, italiană sau germană online, la distanță, de acasă, este un mod eficient de învățare, deoarece profesorii tăi nu sunt „oricine': ei sunt profesorii bine instruiți, cu studii în școli și universități de renume, ceea ce înseamnă că toți au cele mai înalte calificări didactice. Cu ILSC , beneficiezi, și tu, și cel mic de aceeași excelență academică ca și cum ați fi în școlile de limbi străine cele mai bune din lume! De asemenea, progresul din engleză, germană, franceză sau italiană va fi vizibil rapid.

Și totuși, de ce să alegi limba engleză, fie pentru tine, fie pentru cel mic?

Influența limbii engleze în lume a crescut constant de secole, însă în ultimul timp aceasta a devenit un must. Se situează pe primul loc printre limbile cele mai utilizate atât oral, cât și în scris. Peste 1,5 miliarde de oameni vorbesc engleză, unii ca limbă maternă și alții ca limbă secundară sau de lucru. Engleză este prima sau singura limbă oficială a marilor organizații internaționale. Apoi devine important să învățăm această limbă dacă vrem să putem face față provocărilor globalizării. Copiii vor învăța extrem de repede acesta limba pentru că ei sunt mult mai predispuși la însușirea noilor noțiuni. În plus, ținând cont de faptul că majoritatea filmelor, jocurilor și aplicațiilor sunt în engleză, pentru ei, această limbă va fi piece of cake'. Însă și tu, ca adult, sa nu te gândești că nu vei face față. Pentru că ILSC are profesori cu adevărat bine pregătiți, metoda de predare este perfect adaptată nevoilor de înțelegere ale adulților și rezultatele, cum spuneam, vor fi mai mult decât vizibile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton