(P) Decorul nunții cu flori criogenate

 advertising.ringier
.

Cu siguranță că știm ce sunt florile criogenate. Această metodă modernă de prezervare a frumuseții și naturaleții florilor este una apreciată și tot mai preferată, mai ales când vorbim despre aranjamente florale. Află cum poți integra astfel de flori în decorul nunții și ce oferte avantajoase ai dacă alegi ofertele Crioflowers.

Decorul floral pentru nunți

Este poate una dintre cele mai populare alegeri, mai ales pentru că florile poartă un puternic simbol. Se spune despre acestea că reprezintă însăși viața, în toată frumusețea ei. Așadar buchetul miresei, floarea mirelui sunt o expresie a tinereții și a vieții. Decorul floral este preferat și pentru că indiferent de tematică se potrivește de minune, va fi adaptat în funcție de sezon, cu flori reprezentative. Aduce culoare, texturi atractive, este elegant, deci atât de multe motive pentru care la un eveniment special de acest gen florile sunt potrivite.

Pot fi realizate arcade de flori pentru intrare, buchet pentru naşă, domnișoare de onoare, flori pentru cavaleri, aranjamente pentru mese, pentru altar și nu numai. De ce ar putea florile criogenate să fie alese în schimbul celor naturale? Pentru că nu se vor ofili, au o mai mare paletă de culori și păstrează de fapt esența florilor – arată și se simt natural, sunt conservate astfel încât frumusețea lor să nu pălească sub razele soarelui arzător sau din cauza căldurii din restaurant.

Trandafirii criogenați

Din rândul tipurilor de flori sunt una dintre cele mai populare alegeri. Catifelarea petalelor, eleganţa lor sunt motive pentru care ți-ai dori să le ai la nuntă. În varianta celor criogenaţi, trandafirii vin și cu un impact cromatic.

Spre exemplu, Crioflowers lansează provocarea pentru organizatorii de evenimente și pune la dispoziție flori cât mai colorate, nuanțe și forme variate, astfel ca publicul să îi provoace cu alegeri complexe. Cum sună arcada din flori cu trandafiri multicolori? Un curcubeu de-a dreptul. Mai mult decât atât, aceeași sursă pune la dispoziție trandafiri bicolori, ideali în acest context al nunților când știm că decorul este adesea despre contrastul cromatic a două nuanțe.

Cu sau fără tijă, în funcție de tipul de aranjamente, Crioflowers dispune de trandafiri criogenati in Constanta sau orice loc din țară cu dimensiuni de 2-4 cm și până la cei mari de 9-10 cm.

Stil romantic

Pentru cei care pun în scenă tema iubirii lor și își doresc ca până în cele mai mici detalii să țină cont de asta, trandafirii criogenati, în formă de inimă sunt o alegere excelentă. Prin forma lor atipică și prin simbolul ce îl reprezintă se încadrează perfect în decorul nunții. Cât despre cum pot fi aceștia puși în evidență, ai posibilități nenumărate, de la masa de prezidiu decorată altfel decât restul sălii și până la florile din buchetul miresei.

Flori de sezon sau extra sezon 

Pentru cei care cred că este mai convenabil să aleagă florile de sezon pentru decorul nunții, pentru că sunt mai accesibile la preț, maeștrii în arta frumosului, cei care realizează aranjamente florale propun varianta florilor criogenate. Un avantaj major este despre faptul că acestea nu mai depind de sezon. Ba chiar o apariție aparte este a florilor delicate ce vor trona în decor, uimind și sfidând despre cum pot ele rezista atât de bine.

Splendoarea zambilelor, eleganţa hortensiei pot fi alegeri pentru cele mai pretențioase gusturi. Crioflowers se pare că vine cu un stoc generos și la capitolul tipuri de flori prezervate, așadar cei care realizează aranjamente florale trebuie să știe că o astfel de sursă le pune la dispoziție flori necesare pentru tot felul de idei transpuse în aranjamente atractive.

Dacă tot ai ajuns aici, ar fi cazul să descoperi și alte moduri în care florile de acest gen să facă parte din cadrul nunții tale. Petalele de flori pentru momente cheie precum dansul mirilor, cununia civilă pot fi alese tot din rândul florilor criogenate. Cum să nu admiri turcoazul nebun și alte note de culoare aparte? Vezi galeria de pe www.crioflowers.ro,  unde giftbox este o altă idee care prinde contur și în cadrul nunții tale – floarea cadou, într-un ambalaj elegant, care să rămână o amintire de la evenimentul tău.

Pentru că sunt folosite ca decor, pentru că sunt accesorii pentru miri de asemenea, florile în cadrul nunții sunt mereu în centrul atenției. O notă de originalitate, o paletă de culori chiar mai vastă decât natura a oferit, le poți obține prin alegerea florilor criogenate. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton