(P) De ce să alegeți azilul Camin pentru Bunici?

 Sandu Iuliana
.

Grija noastră față de cei în vârstă care au nevoie permanentă de îngrijire și supraveghere, dar și de administrarea de tratamente medicale se poate manifesta prin dragoste, dar și prin alegerea unui cămin pentru bătrâni care să le asigure tot ajutorul de care au nevoie, dar și momente de socializare cu persoane de aceeași vârstă, aflate în aceeași situație.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unor astfel de persoane, dar și în sprijinul familiilor care își doresc tot ce e mai bun pentru cei dragi, azilul Camin pentru Bunici reprezintă o altenativă de calitate la tot ceea ce există la ora actuală pe acest segment de servicii.

„Cămin pentru Bunici” este un loc special, dedicat și adaptat persoanelor vârstnice, în perioada de recuperare medicală sau celor care suferă de anumite maladii asociate vârstei și reprezintă o soluție demnă de luat în seamă atunci când ne gândim la siguranța și confortul celor dragi, aflați în această situație. Apelarea la serviciile acestui azil privat oferă garanția calității serviciilor necesare, dedicate persoanelor de vârstă înaintată. Beneficiile asigurate pot face diferența între o bătrânețe liniștită și în siguranță sau o bătrânețe agitată și supusă în permanență unor riscurilor.

Există o multitudine de motive pentru care apelarea la astfel de servicii este o soluție la care familiile sau apropiații unor astfel de persoane trebuie să se gândească. Printre acestea amintim:

  • Beneficiați de servicii profesioniste de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice, cu dizabilități sau bolnave.
  • Veți ști în permanență ce se întâmplă cu persoana încredințată și puteți avea informații reale și avizate despre starea ei.
  • Cei suferinzi au parte de un tratament și de servicii medicale specializate pentru ameliorarea sănătății și vindecare rapidă.
  • Persoana încredințată va fi în permanență supravegheată și ajutată în administrarea tratamentului, în respectarea igienei și a unui anumit regim alimentar și de viață.
  • Există spații special amenajate pentru tratarea și recreerea persoanelor.
  • Rezidenții se pot bucura de dotări moderne, adaptate, de ultimă generație pentru o îngrijire eficientă, pentru reabilitare, terapie și pentru o acomodare rapidă.
  • Costurile reflectă calitatea serviciilor și caută să fie corecte și competitive.

Care sunt principalele avantajele ale alegerii  azilului”Cămin pentru bunici”?

Spre deosebire de serviciile oferite în spitale sau de centrele de stat care se ocupă se astfel de cazuri, serviciile unor astfel de azile de bătrâni sunt net superioare și oferă:

  • empatie și respect față de cei aflați în suferință
  • confortul unui spațiu special amenajat în acest scop
  • personal amabil și atent la nevoile bolnavilor și bătrânilor
  • asigurarea de activități recreative
  • posibilitatea de interacțiune și socializare cu alte persoane aflate în aceeași situație
  • dotări de excepție cu aparatură performantă
  • servicii medicale specializate
  • ajutor și asistență în realizarea igienei personale zilnice
  • ajutor și asistență în administrarea tratamentelor prescrise
  • trei mese zilnice și două gustări
  • alimentație diferențiată și de regim
  • o monitorizare permanentă a stării și a evoluției situației medicale a persoanelor aflate în îngrijire
  • menținerea unei legături permanente cu familia.

Toate aceste avantaje sunt menite să asigure tuturor beneficiarilor tot confortul și siguranța de care au nevoie pentru a se simți în siguranță aici și a considera această locație un „acasă”.

Azilul Camin pentru Bunici este o alternativă demnă de luat în seamă ori de câte ori avem nevoie de servicii performante și de calitate pentru cei dragi, aflați în situația de a fi nevoiți să locuiască aici. Sunt exact acele centre de care are nevoie orice persoană aflată în dificultatea de a nu se mai putea îngriji singură și fără să aibă o persoană apropiată care să poată petrece timp cu ea.

Echipele care se ocupă de îngrijirea  batânilor, cât și medicii dispun de răbdarea și experiența necesare pentru a avea grijă de persoane aflate la o vârstă înaintară, care suferă de anumite dizabilități fizice sau psihice. Ei vor avea grijă ca toți beneficiarii să fie înconjurați cu dragoste și devotament. Prin serviciile oferite și prin calitatea personalului, azilul dorește să reprezinte un etalon și un element de referință în domeniul centrelor de îngrijire pentru persoanele în vârstă.

Avantajele oferite de acest centu de îngrijire bătrâni privat, sunt incomparabil mai bune decât cele disponibile în azilele de stat. Toate aspectele legate de organizare, primirea, adaptarea, tratamentul, asistenta, monitorizarea sunt bine gândite în fiecare detaliu și sunt menite să garanteze siguranța și confortul tuturor beneficiarilor.

Azilul pentru bunici caută mereu soluții și oferă servicii profesionale extinse, pentru a satisface cele mai pretențioase exigențe. Îngrijirea pacienților, hrănirea, igiena, schimbarea, îmbrăcarea,  îngrijirile de specialitate, monitorizarea permanentă din partea unui asistent, tratamente medicale, terapie psihologică, kinetoterapie, totul este disponibil, la standarde cât mai înalte.

Situat într-o zonă liniștită din Voluntari, „Căminul pentru bunici” garantează servicii de cea mai bună calitate, la standarde occidentale. Casa de bătrâni a fost astfel concepută și dotată încât să ofere un maximum de confort și siguranță  persoanelor mai în vârstă sau celor care se află într-o perioadă de recuperare medicală.

Pentru a afla mai multe detalii despre avantaje și costuri sau pentru o vizionare, accesați site-ul Camin-pentru-bunici.ro!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton