(P) Cum să faci mutarea mobilei din dormitor

 advertising.ringier
.

Dacă stai puțin să te gândești, mutarea mobilei din dormitor ar trebui să fie floare la ureche față de cea din bucătărie și sufragerie, însă este posibil să nu fi luat câteva lucruri importante în calcul.

De exemplu, cum te vei asigura că hainele tale ajung la destinație fără să se boțească atât de tare, încât să îți ia o săptămână până le calci din nou pe toate? Cum vei transporta oglinzile, bijuteriile sau salteaua?

Pentru mutarea mobilei ca la carte, fără bătăi de cap, îți recomandăm să apelezi la una dintre companiile de mutări mobilă din București, care au personalul instruit și uneltele necesare special pentru aceste situații.

Dacă totuși preferi să te ocupi tu de mutarea mobilei, cel puțin parțial, ai nevoie de o excelentă organizare și planificare, pentru a face tot procesul ușor și rapid.

Cel mai potrivit ar fi să faci o triere printre haine și printre lucrurile personale, ca să vezi ce nu mai porți, ce nu mai folosești și ce ar fi de aruncat sau donat. Cea mai bună idee este să faci o „mini-curățenie de primăvară” în casa ta înainte de momentul în care te pregătești de împachetat.

Mutarea hainelor se poate face fie într-o cutie specială care are și o șină cu umerașe încorporate, fie în mai mulți saci de gunoi cărora le faci o gaură la fund pe unde introduci un umeraș și pui o parte din haine acolo. Sacul de gunoi se prinde apoi cu grijă, se împăturește și se adaugă într-o cutie special etichetată pentru haine.

Mutarea bijuteriilor ar fi de preferat să se facă de către tine personal, astfel încât să nu te stresezi că se pierde sau se strică ceva. Bijuteriile pot fi depozitate în cutii speciale de bijuterii, sau dacă nu ai, poți găsi câteva idei creative pe internet despre cum să le transporți în rolele de hârtie, între haine, în cutia de la ochelari, s.a. Dacă, totuși, ai lucruri de mare valoare, sfatul nostru este să angajezi o companie specializată cu transportul bunurilor de valoare, care îți oferă garanție pentru toate bunurile de care se ocupă ei.

Atunci când alegi să colaborezi cu o echipă pentru mutări mobilă, asigură-te că aceștia au posibilitatea de a transporta oglinzi și alte obiecte de toaletă (parfumuri, etc.). În cazul în care sunt de acord să le mute, împachetează-le cu grijă. Învelește oglinzile în prosoape groase și lipește prosoapele cu bandă adezivă, să nu se desprindă. Parfumurile, cremele și alte obiecte de igienă trebuie să aibă capacele închise și să fie depozitate în cutii speciale, în care adaugi niște folie cu bule, ca să eviți spargerea sau deteriorarea lor.

Pernele se pot transporta în cutii mai mari, în saci sau într-un sertar de la un dulap, alături de paturi și de lenjeria de pat. Asigura-te că toate acestea au fost curățate în prealabil, ca să le muți curate, împrospătate și gata de folosit în noua casă.

Salteaua este destul de greu de transportat, din cauza dimensiunii ei, dar acum există cutii/folii speciale în care poți transporta salteaua fără ca aceasta să se murdărească sau să deterioreze.

În cazul în care dormitorul tău ține loc și de birou, firma de mutări mobilă va avea puțin mai multă muncă, pentru că va trebui să se ocupe și de transportul biroului, al cărților și documentelor, dar și al obiectelor electronice (laptop, calculator, tastatură, monitor, imprimantă, etc.). Cărțile trebuiesc împachetate fie culcate, fie cu cotorul în partea de jos, în timp ce aparatele electronice trebuiesc împachetate cu grijă, conform cu instrucțiunile de la producători și transportate în cutii etichetate cu precizie.

Dacă planifici o mutare, caută în orașul tău o firma de mutari mobila la un preț avantajos și asigura-te că aceasta oferă toate serviciile necesare specifice mutării tale. Relocari București este o companie de mutări mobilă București care se focuseaza pe beneficiile aduse clienților, pe încredere și calitate, dar și pe o bună coordonare încă de la începutul colaborării. În plus, are unul dintre cele mai bune prețuri de pe piață, oferind clienților în timpul cel mai scurt niște servicii de înaltă calitate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton