(P) Cum să alegi geaca de piele potrivită?

 advertising.ringier
.

Unul dintre accesoriile vestimentare care au trecut testul timpului și este astăzi un evergreen al modei este chiar geaca de piele. Există nenumărate modele pentru fiecare gust în parte și care reușesc să îți ofere acel aer cool. În special toamna și primăvara ies la lumină fel de fel de modele îndrăznețe care te scot din anonimat și îți stilizează look-ul pentru diverse întâlniri. În trecut, geaca de piele era considerată o emblemă a celor care ascultă muzica rock. Cu timpul, a început să fie purtată de cei care își doresc puțin stil și lasă ca latura rebelă să iasă la suprafață.

Există geci din piele cu fermoar, altele cu nasturi, unele chiar ce au mai multe buzunare în funcție de gusturile tale. Tot ce ai de făcut este să îți alegi modelul care te reprezintă și  să investești într-o geacă de piele naturală de la Vesa ce rezistă mulți, mulți ani fără să se deterioreze. Inspiră-te de pe site-ul online și vezi modele trendy ce au fermoarul pe diagonală sau sunt înfrumusețate cu inserții metalice. Pregătește-te pentru sezonul de toamnă de pe acum și vezi ce geacă te caracterizează cel mai bine.

Avantajele unui geci din piele naturală

Știai că gecile de piele rezistă la umiditate, iar comparativ cu alte materiale aceasta face față cu brio stropilor de apă sau a prafului? Textura sa robustă este cea care influențează calitatea modelului. Se spune că pielea este mereu o investiție inteligentă pe termen lung. Geaca de piele

este ușor de întreținut, iar atunci când se pătează se curăță prin ștergerea ușoară cu un prosop umed. Pe de altă parte, pielea este un material flexibil, impermeabil și rezistent, care după nenumărate purtări își păstrează forma inițială. Chic și mereu în vogă, un astfel de material îți oferă și un confort termic care este perfect în serile răcoroase.

Geaca de dama din piele naturala, culoare neagra, 3 buzunare cu fermoar, guler inalt - gasita pe vesa.ro

Cum să porți o geacă din piele naturală pentru un efect maxim

Știm cu toți că fiecare are preferințele sale atunci când vine vorba de modă sau de alegerea unui outfit, însă acum ne propunem să schițăm în câteva rânduri cum să te etalezi cu haine de piele. Acestea sunt potrivite la orice vârstă, iar dacă sunt purtate cu stil te pot transforma într-o persoană cu atitudine. Se spune că ai nevoie și de puțin curaj să abordezi o ținută de impact, în care atracția principală este o geacă din piele naturală de la Vesa. Pentru o ținută clasică, combină o pereche de jeansi, un tricou în V și o eșarfă. Însă dacă dorești un look extravagant, poți să optezi pentru o rochie asortată cu o pereche de botine negre tot din piele care impresionează.

Aspectele care contează la o geacă de piele

Atitudinea contează, motiv pentru care este indicat să îți alegi o geacă de piele naturală de la Vesa. Aștepți cu nerăbdare să îmbraci un model versatil care să te scoată din zona ta de confort și să îți redea încrederea în tine. Fii mulțumită de la început de alegerea ta și analizează puțin tipul pielii, modul de coasere a căptușelii sau cum se așează pielea la nivelul umerilor. În domeniul confecționării unui model există în jur de 7 tipuri de piele, însă diferența majoră este că o piele de calitate este cea care nu se zgârie și nu se înmoaie.  

Lasă-ți creativitatea să zburde și fii mereu în centrul atenției cu o geacă din piele spectaculoasă! Descoperă-ți modelul preferat online: www.vesa.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton