(P) Cum să ai o manichiură perfectă și la modă în fiecare zi?

 advertising.ringier
.

De la roșu clasic la albastru până la arta unghiilor multicolore: tendințele unghiilor 2021-2022 îți răsplătesc imaginația. Ai însă grijă să alegi tehnica potrivită: unghii cu gel sau unghii semipermanente ? Iată toate sfaturile de frumusețe pentru o manichiură de top.

Noutatea sunt unghiile franțuzești inversate, lacurile roșii aprinse și o manichiură prețioasă îmbogățită cu tendințele unghiilor perlate. Cuvântul de ordine trebuie să fie îndrăzneț chiar și în nuanța preferată de nud clasic . Știi cum să îl alegi? Uită-te la culoarea pielii și alege o nuanță ușor mai închisă.

Indiferent dacă este simplă sau mai elaborată, manichiura trebuie să dureze cât mai mult posibil, fără a fi nevoie să faci retușuri constante pe unghie. Soluția? Alege o manichiură cu gel sau o oja semipermanentă.

Unghii cu gel și lac semipermanent: diferențe

În primul rând, trebuie explicate aceste două tehnici care sunt adesea confundate. Alegerea, ca întotdeauna, depinde de nevoile tale, dar și de tipul de unghie. Finisajul semi-permanent este super cremos: odată aplicat, se usucă apoi pe unghie folosind o lampă LED sau UV . Durata garantată este de cel puțin câteva săptămâni.

Unghii cu gel: restaurare și alungire

Dacă unghia este scurtă, este de preferat o manichiură cu gel, deoarece îți permite să modelezi unghia lucrând la lungime și formă. De asemenea, vei avea unghii permanente care trebuie apoi îndepărtate cu produse despre care poți afla mai multe pe zolla.ro. În acest caz, diferența dintre oja semipermanentă și unghiile cu gel este legată de îndepărtarea acesteia : în primul caz, ai nevoie de un solvent, în al doilea, trebuie să folosești o pilă electrică profesională. Iar dacă faci acest lucru cu multă atenție, nicio tehnică nu îți va deteriora niciodată unghiile!

Cum să alegi culoarea potrivită pentru o manichiură cu gel?

Mizează pe armonia cromatică pentru a-ți alege paleta de culori. De exemplu, culorile care se potrivesc cel mai bine pielii strălucitoare „de iarnă' sunt pastelurile. Pe de altă parte, dacă ai un ten cu o nuanță caldă poți opta pentru roșu cu o tentă de portocaliu, culori aurii sau maro. Cu toate acestea, nu există o regulă strictă: eliberează-ți imaginația și încearcă orice crezi că ți se potrivește!

O idee tare este următoarea: combină manichiura cu accesoriile pe care le porți sau rujul tău preferat!

Îngrijirea unghiilor cu gel

Pentru a-ți oferi o manichiură de invidiat, care durează mult timp, este important să știi cum să gestionezi gelul de unghii . Nu este nimic mai ușor decât aplicarea unui ulei specific pentru cuticule care poate fi o cremă hrănitoare și hidratantă pe mâini .

Sfaturi suplimentare de îngrijire: pentru a-ți răsfăța mâinile, unghiile și cuticulele, încearcă o mască de mâini pe care o vei lăsa peste noapte.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton