(P) Cum poți câștiga bani dintr-un blog găzduit pe un server de WordPress hosting România?

 advertising.ringier
.

Dacă te gândești să deschizi un blog personal și să-l transformi într-o afacere online, probabil te întrebi cum ai putea începe. Procesul de monetizare poate parea dificil, însă un plan de WordPress hosting România va face lucrurile să devină mai simple. Această platformă este cunoscută pentru ușurința în utilizare și dispune de toate elementele necesare pentru a putea crea o sursă de venit. Iată ce trebuie să știi!

Nu afișa reclame

Deși, în trecut, Google Adsense a fost o platforma care a ajutat proprietarii de website-uri să câștige bani, această metodă nu mai funcționează la fel de bine. Nu doar că reclamele sunt deranjante și utilizatorii încearcă să le evite, dar există deja numeroase programe care le blochează. În plus, brandul tău va obține o reputație negativă din aceeași cauză. Reclamele nu te ajută să câștigi mulți bani, iar pe termen lung ai șanse să pierzi o parte importantă din cititori. De aceea, cel mai bine ar fi să renunți complet la ele. 

Acestea pot fi însă înlocuite pe serverul de WordPress hosting Romania cu marketingul afiliat. Asta presupune faptul că trebuie să promovezi ceea ce oferă alte companii, în schimbul unui comision. Bannerele ce duc spre diverse site-uri sunt mult mai relevante și atrag un număr mare de click-uri. Poți atașa în articole și link-uri spre diverse produse sau să faci recenzii specifice industriei.

Vinde-ți serviciile personale

Dacă ești o persoană sociabilă și nu te deranjează să vorbești cu oameni noi, în mod sigur poți crea o pagină cu serviciile tale. În funcție de domeniu, acestea pot fi diferite. Majoritatea bloggerilor oferă sesiuni de coaching prin Skype, email sau telefon. O parte dintre aceștia prezintă însă și soluții personalizate pentru clienți. În funcție de experiența ta, poți cere până la 100 de euro sau mai mult. Pentru a ieși în evidență, analizează competiția și încearcă să vii cu o ofertă irezistibilă. Serviciile personale sunt o metodă bună pentru research, deoarece vei afla care sunt nevoile și problemele vizitatorilor. Ulterior, articolele pe care le creezi pe serverul de WordPress hosting Romania vor avea mai mult sens și vor strânge alt număr de distribuiri.

Oferă cursuri online

Cursurile sunt o alternativă mai ieftină decât produsele fizice, iar adesea nu te costă nimic pentru a le crea. Nu ai nevoie decât de timp pentru a studia materiale similare și de imaginație pentru a crea niște concepte noi. Oamenii plătesc cursuri online pentru că își doresc educație. Acestea se pot crea atât în format video, cât și ca texte PDF. O altă alternativă este să scrii e-bookuri. Descarcă un plugin care să te ajute să automatizezi procesul și asigură-te că dispui de un procesor de plată activ în serviciul de WordPress hosting Romania. Orice curs îl vei crea o dată, iar apoi se poate vinde ani de zile sub aceeași formă. Aceasta este o metodă excelentă de a crea un venit pasiv și te ajută să câștigi suficient pentru etapa de scalare.

Cum să-ți deschizi un blog profesional?

Dacă vrei să-ți transformi blogul într-o afacere online, este recomandat să investești în acesta încă de la început. Pe lângă temă și logo, trebuie să dispui de planul de găzduire web potrivit. La un furnizor de încredere poți achiziționa pachete WordPress Hosting Romania cu LiteSpeed începând de la 3,49 €/lună (preț preluat de pe www.thc.ro)!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton