(P) Cum poți avea și tu o bucătărie de vedetă

 Sava Elisabeta
.

În lumea showbiz-ului, în care stilurile preferate de celebrități sunt atât de diferite, și bucătăriile trebuie să reflecte personalitatea și gusturile vedetelor care le-au mobilat și utilat.

Fie că sunt localizate în Londra, New York, Los Angeles sau, de ce nu, în Asia ori Australia, în casele elegante ale vedetelor veți găsi cu siguranță o bucătărie de top, în care gătește – poate că în unele cazuri cot la cot cu VIP-urile – un personal chef.
Bucătăriile vedetelor pot fi la fel de creative ca și proprietarii celebri, iar noi putem încorpora ideile lor în propriile bucătării, cu puțin ajutor. 

Tipsuri pentru o bucătărie în stil franțuzesc, aleasă de Kim Kardashian și Kanye West

Bucătăria lor este destul de clasică, având în vedere profilurile celor doi soți, mereu în lumina reflectoarelor, cu un stil strălucitor, adesea chiar extravagant, atunci când apar pe sticlă, în reality show-ul Keeping Up With The Kardashians ori pe conturile de Instagram.
Bucătăria soților West este foarte simplă, dar foarte elegantă, o adevărată bijuterie în stil francez. Kim Kardashian și Kanye West preferă accentele de gri, grej, bej, lemnul natur, cu incrustații din metal și liniile blânde, iar electrocasnicele folosite acompaniază această paletă cromatică. Fiind amândoi conectați permanent la aplicațiile smart din casă, cele două vedete au declarat că au ales și aparatură de bucătărie la fel de inteligentă, precum un cuptor smart pirolitic, ca cele oferite de Franke în magazinul online al companiei. Sistemul de curățare prin piroliză este acum cel mai eficient și sigur sistem de curățare disponibil pe piață, căci substanțele chimice utilizate pentru a curăța interiorul nu afectează în niciun mod calitatea produselor pregătite ulterior.

Tipsuri pentru o bucătărie în stil rustic, precum cea a lui Lady Gaga

Dintre toate proprietățile pe care le deține cântăreața, cea în care a declarat că se relaxează și se regăsește este cea din Malibu, California. Lady Gaga și-a achiziționat proprietatea opulentă pe malul plajei din Malibu, California, în 2014, pentru o sumă de 22,5 milioane de dolari, potrivit Realtor.com. Aceasta a fost prezentată în documentarul Netflix despre viața cântăreței, Gaga: Five Foot Two, și a fost locul de întâlnire al cântăreței cu Bradley Cooper, când acesta i-a oferit rolul feminin principal în filmul A Star Is Born. „Acesta este sanctuarul meu… oaza mea de pace. Îl numesc palatul meu”, spune Lady Gaga despre casa ei.
Cât despre bucătărie, aceasta este decorată în stil rustic, cu mobiler din lemn, nuanțe de cafeniu, maroniu, grena. Puteți fi siguri că vedeta ar spune un Da' răspicat acestei chiuvete Franke România, confecționată dintr-un amestec de granit natural și o rășină acrilică. Rezistentă la o temperatură de până la 280ºC și la utilizare intensă, chiuveta de granit e soluția ideală pentru orice bucătărie, mai ales modelele cu o cuvă adâncă, specială pentru spălarea vaselor mai mari.

Tipsuri pentru o bucătărie modern chic, ca cea a lui Jennifer Lopez

Bucătăria elegant-modernă a lui Jennifer Lopez este situată în New York, orașul natal al vedetei. Cântăreața a crescut într-o casă modestă, astfel încât după ce a devenit un nume de casă, a investit în proprietăți imobiliare, precum penthouse-ul ei din Manhattan, cu o priveliște năucitoare asupra Big Apple.
Starul chiar a invitat o echipă de jurnaliști mondeni în căminul ei ultramodern, care au comentat că prima impresie, dincolo de senzația de spațiu, este aceea că soarele răsare din casa lui Jennifer. Diferitele zone sunt marcate de liniile plane, precum și de potrivirea mobilierului pentru casă. Iar finisajele și accesoriile de design interior arată cu siguranță personalitatea lui J.Lo.
Bucătăria cântăreței este dotată cu piese basic, dar multifuncționale, precum o plită vitroceramică, cu indicator led, control prin atingere și un design unic si inovator, ori o chiuvetă cu baterii cromată, cu duș cu jet dublu, care ușurează munca în bucătărie. Aceasta poate dispune și de finisaj crom de cea mai bună calitate și mâner de acționare cu monocomandă, ușurând alegerea temperaturii și a presiunii apei.

PROFITĂ ȘI TU!

În perioada 11-15 noiembrie 2019, pe www.frankemagazinonline.ro te așteaptă promoții speciale de Black Friday, într-o campanie specială – Wonderful Black Friday. Descoperă surprizele liderului mondial în aparatură și sisteme incorporabile pentru bucătăriile casnice – reduceri de până la 25%!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton