(P) Cum alegi rochia de cocktail potrivită pentru tine

 advertising.ringier
.

Cu siguranță orice femeie dorește să arate cât mai bine în orice împrejurare, mai cu seamă dacă este vorba despre o invitație la un eveniment special așa cum este o nuntă sau o petrecere de botez. 

Alegerea vestimentară nu trebuie să respecte doar dress code-ul festiv, ci să fie și confortabilă, să o purtăm cu plăcere, să ne avantajeze din punct de vedere al siluetei și să ne reprezinte cu adevărat. Doar în acest mod poți miza pe o apariție nu numai în ton cu evenimentul, ci care ți se și va potrivi și îți va da o energie bună și o prestanță deosebită.

De aceea, atunci când alegi rochii de cocktail elegante sau mai îndrăznețe, asigură-te că acestea îndeplinesc standarde de calitate înalte. Dincolo de materialele folosite, croială și de model, identifică rochii care îți transpun personalitatea, pentru a fi cu adevărat o apariție de neuitat.

În ultima vreme, odată și cu schimbările din domeniul nunților care au început să fie din ce în ce mai relaxate și intime, invitatele își îndreaptă atenția către creații vestimentare care nu numai că le fac să arate bine, dar le oferă și lejeritate și libertate de mișcare.

Dacă ai fost invitată la o petrecere de nuntă și nu vrei să investești într-o ținută pe care să o îmbraci o singură dată, cea mai bună alegere pe care poți să o faci este să cumperi o rochie de cocktail. Poți să o porți atât la acest eveniment, cât și la altele prin simpla schimbare a accesoriilor. Important este ca aceasta să ți se potrivească din punct de vedere al croiului și să fie realizată din materiale cu adevărat de calitate. 

Situată la granița dintre eleganța unei rochii de seară clasice și lejeritatea oferită de o rochie de zi, la Bridal Studio Pronovias ai o colecție întreagă de rochii și salopete special create pentru a fi una dintre cele mai apreciate apariții la orice tip de eveniment ai fi invitată.

Indiferent că vrei un plus de strălucire, îți place dantela sau preferi modele feminine și pline de stil, The Party Edit de la Bridal Studio Pronovias este alegerea potrivită pentru tine și pentru evenimentele la care ești invitată. Poți vedea o gamă largă de modele pe site sau poți merge direct în showroom pentru a beneficia de sfaturile consultanților și de a face cea mai inspirată alegere.

În primul rând rochiile de cocktail ce vor fi purtate la o nuntă se aleg în funcție de momentul din zi la care se desfășoară evenimentul.

Pentru o petrecere de zi poți să optezi pentru rochii pastelate, midi, realizate din voal sau dantelă fină. Cum spuneam, calitatea materialelor este și ea foarte importantă iar pentru un touch final care va captiva toată atenția, alege accesorii simple și fine la care să adaugi o pereche de pantofi comozi sau sandale cu toc mediu. 

Dacă petrecerea se desfășoară seara, poți să optezi pentru celebra little black dress sau să îndrăznești și să alegi un roșu aprins care va seduce într-o manieră elegantă și sofisticată întreaga audiență. Fie că au adăugate câteva ștrasuri sau paiete, mulate pe corp sau chiar lungi, cu decolteu sau la baza gâtului, rochiile pentru seară, pot fi mult mai îndrăznețe decât cele de zi.

De asemenea, pentru alegerea unei rochii care să se potrivească cu evenimentul, este importantă și locația acestuia. Dacă nunta se desfășoară de exemplu pe o plajă, o grădină sau chiar la piscină, alege rochii fluide care să îți confere libertate de mișcare și relaxare. Dacă nunta este într-un local de lux, la fel de elegantă trebuie să fie și ținuta ta. Ai de ales între rochii simple și lungi sau cu detalii ornamentale mai dichisite. Dacă ești totuși adepta unui stil mai clasic și simplitatea te caracterizată, poți să alegi o rochie potrivită pentru silueta ta din materiale pline sau mulate și în culori uni, dar pe care să le accesorizezi cu gust și rafinament.

Oricare ar fi preferințele tale și oricare ar fi tematica evenimentului la care ești invitată, dacă respecți și regula de a alege doar modele care să se și potrivească cu silueta, vârsta și personalitatea ta, cu siguranță, apariția ta nu va trece neobservată. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton