(P) Contabila este persoana care „are grijă de banii din firmă” !

 advertising.ringier
.

Pentru a putea atinge independenţa financiară dar şi pentru că mulţi dintre noi nu îşi doresc să aibă şefi a apărut pe piaţă un număr foarte mare de firme. Creativitatea celor care conduc firmele dar şi perseverenţa de care aceştia dau dovadă sunt doar două dintre criteriile care trebuie îndeplinite pentru ca o firmă să devină profitabilă din punct de vedere financiar. Apelarea la serviciile oferite de către domeniul contabil este o condiţie care trebuie îndeplinită de către orice firmă pentru ca aceasta să îşi poată desfăşura activitatea. Importanţa contabiluluiu nu s-a modificat sub nici o formă în ultima perioadă. În schimb, s-a modificat modalitatea prin care poţi beneficia de avantajele oferite de către apelarea la serviciile unui contabil. Dacă în urmă cu câţiva ani trebuie să angajezi un contabil pentru a putea benedicia de serviciile oferite de către acesta, în momentul de faţă ai posibilitatea de a contracta serviciul de contabilitate. Pentru ca, contractarea serviciului contabil oferă avantaje mai numeroase şi mai importante decât angajarea propriu zisă a unui contabil, externalizarea serviciului de contabilitate este o normalitate pentru un număr din ce în ce mai mare de firme.

Externalizarea serviciului de contabilitate este o tendinţă la care apelează din ce în ce mai multe firme

Doreşti să reduci costurile pe care le plăteşti în fiecare lună pentru angajaţii pe care îi ai fără a afecta calitatea serviciilor de care ai nevoie pentru ca firma să poată funcţiona în cele mai bune condiţii? Apelează la externalizarea serviciilor. Serviciul de contabilitate este unul dintre serviciile care poate fi externalizat cu uşurinţă. Externalizarea acestui serviciu aduce o serie de avantaje firmei care apelează la acest tip de serviciu, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:

  • Scăderea costurilor pe care trebuie să le plăteşti pentru a putea beneficia de serviciul de contabilitate. Spre deosebire de angajarea unui contabil în cadrul firmei, apelarea la serviciul de externalizare reduce foarte mult costurile pe care trebuie să le plăteşti pentru a putea beneficia de serviciul de contabilitate. Faptul că plăteşti doar în momentul în care apelezi la o contabila dar şi faptul că nu mai eşti nevoit să plăteşti taxe şi impozite pentru angajatul avut sunt două aspecte care diminuează mult costurile pe care trebuie să le plăteşti pentru a putea beneficia de serviciul de contabilitate.
  • Vei avea parte de cel mai bun serviciu de contabilitate existent în momentul de faţă pe piaţa de specialitate. Contractarea serviciului de contabilitate îţi oferă posibilitatea de a putea alege dintre cele mai importante firme care oferă serviciul de contabilitate. Acest beneficiu se va reflecta în bună funcţionare a activităţilor din cadrul firmei tale.
  • Externalizarea serviciului de contabilitate oferă şi acoperire contractuală. Ce presupune aceasta? Despăgubirea clientului în cazul în care apar daune provocate de activitatea contabilă prestată de către firmă aleasă pentru a presta un astfel de serviciu.
  • Economie de timp. Apelând la o firmă de contabilitate vei avea mult mai mult timp pentru rezolvarea altor probleme.

De peste 16 ani de zile, Real Cont-Audit oferă servicii premium

Pentru ca externalizarea serviciului de contabilitate să fie o idee bună din toate punctele de vedere este necesară apelarea la o firmă de contabilitate care se bucură de un nivel ridicat de experienţă. Alegând o astfel de firmă vei avea certitudinea că specialiştii din cadrul respectivei firmei sunt suficient de capabili pentru a putea să îţi ofere un serviciu cu un nivel ridicat al calităţii. Experienţa nu este singurul criteriu de care trebuie să ţii cont în momentul în care eşti în căutarea unei astfel de firme, notorietatea de care aceasta se bucură, raportul pret-calitate dar şi complexitatea serviciilor oferite fiind alte elemente de care trebuie să ţii cont pentru a putea alege ofertă care se potriveşte cel mai bine nevoilor avute.

Având o experienţă de peste 16 ani de zile în domeniul contabilităţii, Real Cont-Audit este în momentul de faţă una dintre firmele de contabilitate care se bucură de un nivel ridicat de notorietate. Acest lucru se datorează faptului că specialiştii din cadrul acestei firme sunt oameni pregătiţi la cel mai înalt nivel dar şi datorită promptitudinii şi empatiei pe care aceştia o arată faţă de clienţi. Rapiditatea cu care îţi sunt rezolvate problemele este un aspect foarte important de care trebuie să ţii cont în momentul în care ai nevoie de o firmă care oferă servicii de contabilitate. Printre cele mai importante servicii de contabilitate oferite de către această firmă menţionez următoarele:

  • Evidenţa analitică şi sintetică.
  • Evidenţa mijloacelor fixe.
  • Reprezentare Administraţia Finanţelor Publice.
  • Reprezentare Registu Comerţului.
  • Înregistrare în scop TVA.
  • Certificat atestare fiscală.
  • Consultanţă în afaceri.
  • Consultanţă fiscală.
  • Consultanţă în management.
  • Înregistrare punct de lucru şi sediu social.

Concluzii

Contabilitatea este unul dintre cele mai importante domenii de activitate din cadrul societăţii în care trăim. Fără acest domeniu de activitate mediul de afaceri nu ar putea exista. Aşadar, pentru a putea excela în mediul de afaceri ai nevoie printre altele de servicii de contabilitate prestate la cel mai bun raport preţ – calitate. Având în vedere experienţa avută de către firmă de contabilitate Real Cont-Audit dar şi de nivelul de notorietate de care se bucură şi complexitatea serviciilor oferite, această firmă este alegerea pe care trebuie să o faci în cazul în care doreşti ca firmă pe care o deţii să exceleze din punct de vedere contabil. Pentru a afla cât mai multe detalii despre oferta acestei firme de contabilitate nu ezita să accesezi site-ul acestora.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton