(P) Cerceii din aur. Cum îi alegi în funcție de model și de scop

 advertising.ringier
.

Cauți o pereche de cercei din aur pentru tine sau pentru un cadou deosebit? Te ajutăm mai jos cu câteva recomandări practice care să îți facă decizia mai ușoară.

Cercei aur. Ghid practic:

  • Cum alegi cerceii în funcție de scopul lor: pentru tine, pentru o fetiță dragă sau pentru o femeie care îți este foarte apropiată?
  • Cum alegi cerceii în funcție de model?
  • De ce să ții cont când cumperi o pereche de cercei din aur?

În cazul în care vrei să faci un cadou deosebit, îți recomandăm să cumperi o pereche de cercei din aur dacă femeia căreia îi dăruiești îți este apropiată. Pentru că alegerea cerceilor ține de conformația feței, de trăsături și de forma lobilor urechilor. 

Cu toate că intenția ta a fost una bună, uneori cerceii pe care îi alegi pot să nu se potrivească deloc acelei femei dragi. De aceea e important să o cunoști îndeaproape ca să poți să iei această decizie mai ales când este vorba despre o bijuterie prețioasă, menită să fie purtată toată viața.

  • Cum alegi cerceii în funcție de scopul lor: pentru tine, pentru o fetiță dragă sau pentru o femeie care îți este foarte apropiată?

1A. Începem cu cea mai simplă opțiune: cum alegi cerceii pentru tine?

În primul rând, întreabă-te când vei purta acei cercei din aur.

Daca îi cumperi pentru evenimentele la care vei participa, atunci alege cercei lungi din aur, cercei cu diamante sau cu un design spectaculos, care să nu mai aibă nevoie de nicio altă introducere'.

Dacă îi cumperi ca să te bucuri de ei în fiecare zi, alege cercei practici din aur. Ai două opțiuni:

  • Cercei pe lobulul urechii, cercei micuți, ușori și cu un design anatomic
  • Cercei cu închidere securizată pe care să îi porți și pe timpul nopții

În ambele cazuri, alege cercei cu forme care să nu agațe, să nu ți se prindă în păr sau în haine.

1B. Cum alegi cerceii pentru o fetiță dragă?

Cumperi un cadou pentru fetița ta sau o fetiță apropiată și vrei să alegi o pereche de cercei din aur, cercei durabili și cu un model deosebit?

Îți recomandăm cerceii din aur pentru copii cu închidere securizată: filet și căpăcel rotund care să nu o deranjeze pe micuță la purtare.

Când vine vorba despre design, ține cont de următoarele:

  • Forma și dimensiunea cerceilor trebuie să fie adecvate vârstei.
  • Design-ul cerceilor să fie unul deosebit și să marcheze momentul acesta special al copilăriei. La IONA găsești cercei de copii care transpun în aur pasiunile copilăriei: cercei cu design în formă de galaxii și planete, note muzicale, flori și păsări fantastice.

Dacă ți-ai setat un buget mai mare pentru cercei și vrei să îi cumperi acea pereche de cercei din aur care să îi rămână amintire pentru toată viața, atunci îți recomandăm cerceii de copii cu diamante. Vor fi primele ei diamante și cu siguranță cerceii pe care îi va purta cu gândul la tine!:)

1C. Cum alegi cerceii din aur pentru o femeie dragă?

Vrei să îi faci cadou surorii tale, mamei, prietenei celei mai bune sau soției o pereche deosebită de cercei? Alege un model care să aibă însemnătate pentru ea.

Credem că în această situație sunt importante două aspecte:

  • Bugetul. Cu siguranță ți-ai setat un interval de preț pentru cadoul tău, așa că folosește-te de filtre ca să vezi ce bijuterii se încadrează în bugetul pe care îl ai la dispoziție.
  • Design-ul. Fiecare bijuterie este făcută să aibă o semnificație, să transmită un mesaj care, desigur, este diferit în funcție de relația pe care o ai cu viitoarea posesoare a cadoului.

Dacă știi că îi plac culorile, atunci joacă-te cu modelele de cercei și selectează acele perechi care fie au email colorat în compoziție, fie pietre prețioase naturale: safie, rubine, diamante negre, etc.

  • Cum alegi cerceii în funcție de model?

Când vorbim despre model, ne referim la forma și design-ul specifice fiecărei bijuterii.

Știm cât de importante sunt simbolurile și de aceea îți recomandăm întotdeauna să alegi o pereche de cercei care să aibă acel ceva deosebit', care să-ți transmită o emoție.

Când te uiți la o pereche de cercei, întreabă-te sincer dacă ți-ar plăcea un model abstract, care să nu aibă nicio semnificație sau unul care îți spune o poveste? Noi alegem întodeauna povestea și simbolurile.

De aceea, înainte de a începe căutările puneți câteva întrebări:

  • Care sunt simbolurile cu care tu rezonenzi?
  • Ce fel de design te atrage?
  • Îți plac formele complexe sau dimpotrivă cele simple, cu un look minimalist și curat'?

O dată ce ți-ai clarificat mental preferințele, îți va fi simplu să decizi dacă perechea de cercei la care te uiți este potrivită pentru tine sau nu.

  • De ce să ții cont când cumperi o pereche de cercei din aur?

Pe lângă informațiile menționate mai sus care țin de scopul achiziției, design și preț, sunt câteva aspecte practice pe care nu trebuie să le treci cu vederea.

  • Ambalarea produselor. Daca alegi să comanzi online cerceii din aur, cum îți vin ambalați? Ai în colet o pungă cadou, o cutiuță de bijuterii cu design deosebit și certificatul de garanție?
  • Schimbarea cerceilor cu o altă pereche. Asigură-te că poți să schimbi cerceii în cazul în care nu ți se potrivesc sau dacă nu ai ales bine cadoul.
  • Garanția post-vânzare. Ai acoperite prin garanție eventualele defecte de fabricație sau alte reparații de care vei avea nevoie pe parcurs?

Sperăm să te ajute articolul nostru. Suntem aici oricând ai nevoie de recomandări pentru alegeri inspirate! @iona_jewelry #makegoldcoolagain #qualitynotquantity

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton