(P) Centru de Cafea înseamnă servicii complete pentru iubitorii de cafea

 advertising.ringier
.

Vă achiziționați un aparat de cafea, din dorința de a avea mereu parte de aroma aceea îmbietoare la început de zi. Deși studiile spun că timpul potrivit pentru a servi această băutură ar fi ora 9, nu chiar prima oră a dimineții, mulți dintre noi preferăm ca acesta să fie ritualul de după trezire. Este mai comod și poate mai practic ca la o simplă apăsare de buton să vi se prepare cafeaua mult dorită. Ce vă faceți însă când aparatul începe să prezinte semne de oboseală cronică?

Mulți nu iau în considerare ce ține de service aparate de cafea. Gândesc practic doar pe moment, la ofertele ce le pot găsi în magazine, fie ele fizice sau online. Centru de Cafea vine însă cu servicii complete. Astfel, de aici vă puteți achiziționa acel aparat profesional, fie că este destinat a fi folosit acasă, la birou sau chiar în spații Horeca unde vă primiți oaspeții. Deservește publicului consumator, persoane fizice sau nu. Iar pentru că paleta de servicii este una completă aici, veți regăsi la aceeași sursă și service autorizat și specializat în a repara toate tipurile de aparate cumpărate de aici: Necta, Zanussi, Expobar, Delonghi etc. 

Servicii prompte 

Sunt unele perioade din an când parcă toată lumea gândește la fel ca voi și aglomerează lista de așteptare, fie că vorbim despre servicii medicale, reparații auto sau iată, reparații ale aparatelor de cafea. Pentru unii, un aparat profesional de cafea este un extra beneficiu la locul de muncă și totodată o motivație pentru echipă; pentru alții este o manieră prin care își îmbunătățesc serviciile de ospitalitate, iar în rândul consumatorilor clasici vorbim despre șansa unei dimineți mai reușite, când aparatul de cafea funcționează optim. 

Cert este că a amâna reparația nu este o soluție. Când se impune, apelați negreșit la Centru de Cafea. Atenție, condiția este să fi achiziționat un aparat de aici. Nu orice tip de aparat de cafea poate fi reparat la această sursă. Nu acceptați improvizațiile și laudele celor care spun că se pricep câte un pic la orice. Din experiența vieții știm cu toții că cei care sunt specializați pe un serviciu anume sunt cei care în care avem și încredere că vor reuși să repare impecabil. 

În cazul celor de la Centru de Cafea vorbim despre asigurarea calității prin oferirea de garanții pentru fiecare tip de aparat de cafea. Însă chiar și post garanție pot fi solicitate serviciile de reparație. Aveți două opțiuni, fie chemați specialistul la fața locului, fie vă prezentați chiar voi la service. Dacă se va impune schimbarea unei piese, tot aici pot fi achiziționate acestea, fără să mai fie necesar să plasați o comandă și să așteptați vreme de câteva zile până când efectiv să o aveți disponibilă. 

Altfel spus, Centru de Cafea vine cu servicii complete. Acestea pot fi vizualizate în detaliu și în pagina oficială www.cafeaplus.ro. Tot efortul va fi însă răsplătit cu dimineți în care cafeaua va fi preparată ca la carte, de aparatul care va funcționa ca la carte. 

Contact:

Vânzări Aparate: 0754.417.342

Vânzări Piese: 0744.298.362

E-mail: [email protected]

E-Mail: [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton