(P) Cele mai trendy culori pentru o pedichiură de admirat vara la mare

 Sava Elisabeta
.

Vara şi numeroasele ocazii în care te bucuri de zilele lungi la plajă și la soare sunt cele mai importante două motive pentru care pedichiura ta trebuie să arate perfect.

Secretul pentru un look de vară impresionant constă în atenția pe care o acorzi micilor detalii. Renunță la ideea că numai la salon îți poți transforma unghiile într-un mod atractiv și încearcă modele ușor de realizat chiar de tine.

Unde găsești produse pentru pedichiură profesionale? 

Vestea bună este că nu e obligatoriu să mergi la salonul de înfrumusețare pentru a avea o pedichiură fără cusur, ți-o poți face  singură și acasă, atâta timp cât cunoști câteva trucuri esențiale care îți garantează succesul. 

Pentru că timpul este prețios ar fi bine să alegi produse de calitate, cum sunt produsele pentru pedichiură de la Cupio, care te vor ajuta să arăți impecabil mereu. 

Pentru o pedichiură perfectă, nu este suficient să porți o ojă în tendințe, ci trebuie să ai mai întâi unghii îngrijite corespunzător.  O pilă potrivită, o forfecuță, un separator pentru degetele de la picioare sunt doar câteva dintre accesoriile care te vor ajuta să îți realizezi o pedichiură impecabilă. După ce ai pregătit unghiile, poți trece la aplicarea unei baze de oje semipermanente, a culorii preferate, iar mai apoi la sigilarea ojei cu ajutorul unui top coat. Pentru toate acestea evident că vei avea nevoie de o lampă UV de calitate.

Modele de oje semipermanente pentru pedichiură

Vara aceasta pedichiura colorată rămâne în vogă, ceea ce înseamnă că ai o plajă întreagă de posibilități pentru a-ți pune în practică cele mai creative viziuni.

Noi îți propunem să alegi una dintre sutele de naunțe colorate ale ojelor semipermanente din gama Cupio To Go!, în topul preferințelor fiind oja semipermanentă Ferrari.

Dacă îți dorești ceva mai simplu, poți alege o ojă semipermanentă alb lăptos sau poți testa și nuanțe pastel, neon, cu sidef sau particule de glitter. Nu mai puțin de 400 de culori de oje semipermanente găsești în gama Cupio To Go! Toate nuanțele sunt compatibile și în formulele de lucru combinate; se pot aplica cu succes și pe pedichiura lucrată cu acryl sau gel, cu condiția ca gelul de finish folosit să fie unul flexibil.

Multe femei preferă să își asorteze pedichiura cu manichiura, unghiile de la mâini și de la picioare fiind realizate cu aceeași culoare, ceea ce nu exclude posibilitatea de a crea modele complet diferite pe acestea.

Lista ideilor la modă include atât tehnici deja cunoscute, cât și propuneri foarte proaspete. 

Trucuri de la vedete privind pedichiura la mare în timpul verii

Simple sau  îndrăznețe, iată câteva modele de pedichiură pentru zilele când te bucuri de vacanța la mare. Sunt modele de pedichiura care să te inspire în această vară și pe care ți le poți face singură.

Pentru că oja simplă este banală vara aceasta, ne-am gândit să-ți arătăm care sunt cele mai hot modele de pedichiuri. Trebuie sa le încerci!

Foarte în vogă, culorile neon sunt potrivite pentru a atrage privirile la plajă. Alege nuanțe aprinse de roz, galben, verde, albastru, portocaliu sau roșu și colorează-ți unghiile de la picioare. Daca vrei cu adevărat să faci senzație, poți alterna câte o culoare diferită pe fiecare unghie.

De asemenea, vara aceasta se poartă Colour Blocking, Multicolor sau modelul French colorat ori clasic. Să nu uităm de alb, această non-culoare care contrastează perfect cu bronzul arămiu pe care pielea îl capătă pe timp de vară. În plus, o pedichiură în nuanța alb-lăptos este ușor de accesorizat cu tot felul de modele și va arăta superb asortată cu o manichiură în același ton.

Tu ce model alegi? Important este să ai grijă de tine și să ai o vară memorabilă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton