(P) Ce înseamnă videochat adult și non-adult? Iată care sunt diferențele

 advertising.ringier
.

Credeai că singura alegere pe care o ai de făcut atunci când vine vorba de videochat este studioul cu care vei lucra? Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Multă lume nu știe că videochatul are două ramuri destul de diferite. Evident, ne referim la videochatul adult și la cel non-adult. Deja din denumire ar fi normal să-ți dai seama de diferența principală, dar lucrurile sunt ceva mai complexe. 

În articolul de astăzi îți vom explica ce presupune videochatul adult și non-adult și vom prezenta câteva diferențe între cele două ramuri, ca tu să poți lua cea mai bună decizie pentru tine. 

Ce presupune videochatul în general 

Să începem așadar cu începutul. În mod normal, videochatul se referă la comunicare în cadru virtual cu unul sau mai mulți utilizatori ai platformelor de videochat. Fiecare model are dreptul să abordeze în stilul propriu discuțiile și interacțiunile cu membrii platformelor, în funcție de categoriile pe care a ales să activeze. Merită menționat că indiferent de alegerea făcută, modelul nu este forțat să comunice sau să interacționeze cu utilizatori care nu sunt pe placul său și are mereu control total asupra cursului conversației. Poți spune stop oricând și nu trebuie să faci nimic din ceea ce nu găsești confortabil. 

Ce presupune videochatul adult 

Despre videochat-ul adult s-au spus și s-au scris foarte multe lucruri, majoritatea neadevărate. În principal, videochat-ul adult se referă la interacțiunile online care includ și componenta erotică.  Practic, modelul poate purta conversații pe orice temă cu utilizatorii, inclusiv sexuală, și poate aborda o suită de costumații senzuale, poate să atragă și prin nuditate și show-uri cu tentă erotică. De obicei, utilizatorii care aleg această ramură se așteaptă, pe lângă conversații și la o girlfriend experience, experiență care de multe ori conține și latura erotică. 

Ce presupune videochatul non-adult 

În cadrul videochatului non-adult focusul se mută de pe model pe utilizator. Se încurajează discuțiile pe orice temă, mai puțin cele cu tentă erotică. Cei care caută astfel de experiențe își doresc de obicei doar să-și facă prieteni sau să interacționeze cu persoane de sex opus. În acest caz, modelul trebuie să mizeze pe abilitățile sale de comunicare, empatie și să abordeze un look cât mai natural, nu extravagant ca în cazul videochatului adult. Nuditatea și erotismul sunt strict interzise în sesiunile de videochat non-adult. 

Diferențe între videochat-ul adult și non-adult

În cele ce urmează vei descoperi cele mai importante diferențe între cele două ramuri ale industriei:

  • Videochatul non-adult este recomandat începătoarelor în videochat, celor care vor să se obișnuiască cu platformele și modul de lucru. Videochatul adult presupune o oarecare experiență și un nivel de implicare mai ridicat. 
  • Videochatul adult este recomandat persoanelor care au foarte multă încredere în puterea lor de seducție și în atuurile fizice pe care le dețin. În cadrul videochatului non-adult, se cer multă empatie și abilități de comunicare. 
  • Limba engleză este mult mai importantă în cazul videochatului non adult, deoarece interacțiunea se bazează exclusiv pe comunicare verbală. 
  • Videochatul adult este mult mai profitabil decât cel non-adult. Modelele de videochat adult câștigă mult mai mult deoarece sunt dispuse să includă și o latură erotică în activitatea lor. 
  • Videochatul adult te poate ajuta și la dezvoltarea unei laturi artistice, deoarece poate include jocuri de rol și costumații. Pe de altă parte, în videochatul non-adult îți vei dezvolta abilități de psiholog/entertainer.  
  • Ultima diferență va fi cea legată de aspect. Dacă în cazul videochatului non-adult se recomandă un aspect cât mai natural, atunci când vorbim despre videochat adult apare și necesitatea unui machiaj profesionist, a unui hair styling de calitate și a unor ținute incendiare. 

Ție ce fel de videochat ți se potrivește? 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton