(P) Cauți o vestă de blană? Iată cele mai importante 4 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când o alegi!

 advertising.ringier
.

Dacă vrei să îți pui în valoare ținuta de seară, accesorizeaz-o cu veste de blana. Aceste piese vestimentare nu mai au nevoie de nicio prezentare: toate iubitoarele de frumos le apreciază, pentru că reușesc să îmbine – cu brio – discreția cu eleganța, rafinamentul cu stilul îndrăzneț. 

Vesta de blană nu necesită neapărat o ocazie specială pentru a fi pusă în evidență, ci devine o piesă de bază in vestimentație, indispensabilă. Dacă vrei să cumperi o vestă de blană naturală, iată care sunt cele mai importante patru lucruri de care să ții cont!

Mediul de achiziție

Magazinul, locul de unde cumperi, este esențial. Evită sa achiziționezi produse de acest fel din târguri, de pe site-uri care nu oferă o garanție, sau de la vânzători ambulanți, deoarece riscul de a achiziționa o haină de blană veche recondiționată este foarte mare. Mediul de achiziție este un factor decisiv, în ceea ce privește calitatea articolului vestimentar, iar casa de blănuri reprezintă cea mai sigură opțiune. Evită chilipirurile, care „îți iau ochii', dar se dovedesc a fi o investiție pe termen scurt, de care te poți lipsi. Bazează-ți decizia de cumpărare și pe sfaturile experților, dacă nu ești convins că știi ce anume îți dorești să porți, în raport cu silueta sau stilul tău de viață. 

Tipul de blană

Atunci când vorbim de veste de blana, cele mai comune blănuri folosite sunt cele de vulpe sau de vizon. O piesă de colecție este vesta din blană de vizon negru, dar există o mulțime de modele în magazinele de blănuri, de unde poți alege articolul care îți pune cel mai bine în valoare personalitatea. Tipul de blană determină gradul de rezistență în timp al hainei, dar și aspectul acesteia sau funcționalitatea ei, respectiv factorul termic. Influențează, într-o mare măsură, și categoria de preț în care se încadrează respectivul produs. Nu uita să ții cont de contextul în care vei folosi aceste veste de blană naturală, care dictează în mare măsură modelul ales. 

Elementele particulare

Știai că poți personaliza – după bunul plac – articolele din blană naturală? În magazinele de blănuri există și acest serviciu, care îți permite să realizezi, la comandă, anumite ajustări. Poți opta pentru o haină de blană made to measure, sau bespoke, care va fi realizată după măsurătorile tale specifice, și te va îmbrăca așa cum trebuie. În plus, poți alege culoarea blănii, a căptușelii, sau tipul de închidere, și poți adăuga anumite elemente decorative, în funcție de așteptările, stilul sau conformația corpului tău. Prețurile diferă în funcție de optimizările pe care le-ai ales, dar sunt acceptabile și te scutesc de îndelungate căutări ale produsului perfect. Asigură-te că ai această opțiune atunci când cumperi o vestă de blană naturală, pentru a-ți putea satisface și cele mai exigente așteptări!

Costurile

Costurile de achiziție ale blănurilor impactează, în aceeași măsură ca primele trei aspecte, decizia unui cumpărător. Cu toate acestea, evită să investești în chilipiruri sau în imitații prost realizate, care nu fac decât să îți satisfacă o cerință de moment. O haină de blană de înaltă calitate are o durată îndelungată de întrebuințare, ce poate ajunge și până la 20 de ani, cu anumite acțiuni de restilizare. Merită pe deplin!

Cauți o casă de blănuri? Alege Blana.ro

Casa de blănuri MG – Blana.ro – e cel mai vechi magazin de blănuri din București, unde cei mai iscusiți blănari și designeri au dus hainele de blană la rang de artă.

Găsești o ofertă vastă de produse, de la haine de blana și veste, la cape sau accesorii rafinate. Bucură-te de calitatea fără compromis a hainelor care te fac să strălucești și comandă online sau hai la sediul fizic de pe Șos. Ștefan cel Mare, numărul 46. Meriți să arăți wow!

Date de contact:

Tel: +40 727 225 262

E-mail: [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton