(P) Câteva sfaturi pentru a cumpăra criptomonede de pe o platformă online

.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă plasa economiile și v-ați decis să alegeți metoda de a cumpăra criptomonede este bine să tineți seama de o serie de aspecte care vă pot ajuta în a maximiza posibilitatea de câștig și de a reduce pierderie.

Fiind vorba despre o piață extrem de dinamică, imatură și aflată în continuă expansiune, este recomandat să vă luați toate măsurile de precauție necesare.


Monedele digitale sau monedele virtuale sunt la ora actuală un fenomen aflat în continuă expansiune, de care mulți oameni sunt atrași și interesați. Însă cei aflați la început de drum, oricât de atrăgătore ar fi oferta, este bine să fie un pic mai prudenți. Schimbările bruște și evoluțiile spectaculoase pot conduce atât la profit, cât și la pierderi. Totul este să stiți să identificați un trend, să vă alegeți momentul oportun pentru a intra în piață și pe cel pentru a ieși din ea. Principiul care râmâne valabil pentru orice investiție de acest tip este: Cumpara criptomonede atunci când prețul este mic și vinde-le atunci când prețul este mare!


Care sunt principalele aspecte de care să țineți sema pentru a tranzacționa cu succes criptomonede?

Pentru efectuarea oricărei trananzacții aveți nevoie de bani și de o platformă adecvată pentru realizarea acestui tip de schimburi. Platforma BitMahavi poate fi o alegere bună în acest sens. Aceasta este o platformă de live trading, accesibilă și sigură, unde puteţi cumpăra sau vinde instant cele mai populare criptomone de la ora actuală, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Modalitatea de interacțiune este prietenoasă, instrumentele de evaluare și decizie sunt nuanțate și practice. Iar aspectul cel mai important, menit să vă atragă sa o încercați este reprezentat de modalitatea de plată simplă, ratele de schimb avantajoase și comisionele transparente. Este o platformă deja populară, folosită de câteva zeci de mii de utilizatori.

Iată care ar fi cele mai importante aspecte de care să țineți seama în tranzacționare:

  • Informați-vă temeinic în privința istoricului monedei pe care alegeți să o tranzacționați.
  • Alegeți o platformă de trading care să vă ofere cât mai multe opțiuni de personalizare și de a face analize, atât când sunteți la început, cât și atunci când veți avansa.
  • Documentați-vă în privința celor mai bune instrumente de evaluare și a celor mai bune strategii pentru a obține profit.
  • Nu investiți niciodată bani de care aveți nevoie.
  • Acest tip de tranzacționare nu este o loterie sau un joc de ruletă.
  • Gândiți și alegeți cu grijă momentul cel mai rentabil în care să intrați în piață și pe cel în care este bine să ieșiți.
  • Există tanzacții a căror nereușită nu ține de experineța voastră. Mereu există informații din piață care pot influența cursul în mod spectaculos.
  • Dacă nu aveți experiență și nici disponibilitatea de a învăța, solicitați serviciile unui broker specializat.

Dacă veți ține seama de aceste aspecte minime, riscul de suferi pieri nejustificate și importante poate fi mult diminuat.

Cum decurge tranzacționarea pe o platformă online de vanzare sau cumpărare criptomonede?

Pentru testarea unei platforme de tranzacționare de acest tip nu este nevoie în multe cazuri să vă creați un cont. Însă dacă doriți să vă bucurați de toate funcționalitățile ei și să începeți tranzacționarea reală, crearea unui cont de utilizator este esențială.


Tranzacționarea cu criptomonede nu se deosebește foarte mult de cea cu monede clasice. Diferențele sunt date de tipul monede ales, care sunt unele virtuale și de elementele de siguranță în plus pe care le conțin aceste monede.

Tranzacțiile sunt unidirecționale, în sensul că o dată acceptat schimbul, nu se mai poate face nimic pentru a renunța. O tranzacție cu criptomonede este de fapt un fișier care este semnat în cheia privată a celui care face vânzarea. Metoda de înscriere se numește criptografie ce apare în cheia publică a tranzacției. După ce a fost încheiată, o tranzacție este înregistrată în rețea și trimisă de la o entitate către toate celelalte entități ale rețelei. Această tehnologie se numește „peer-to-peer', de la egal la egal, sau de la entitate la entitate. Toată această arhitectură este cunoscută sub denumirea de blockchain.


Blockchain-ul reprezintă de fapt o serie de entități sau blocuri de date, fiecare   incluzând înregistratea numărului de ordine pentru tranzacție, detaliile tranzacției, detaliile vânzătorului și cumpărătorului. Înregistrarea tranzacției se stochează într-un bloc și se adaugă în rețea, numită blockchain. Acest tip de proceduri de stocare a datelor garantează execuția corectă și transparentă a operațiunilor. O tranzacție devine publică imediat, chiar dacă până la confirmarea ei trece un pic de timp.


Datorită acestui sistem de securitate, deși vorbim de tranzacții virtuale cu monede digitale, există un risc foarte mic de a se produce furturi sau de a folosi o monedă de mai multe ori. Designul acestei metode de securitate aparține producătorului. Însă pentru securitatea tranzacțiilor un rol esențial poate reveni și administratorilor de platforme și chiar celor care inițiază tranzacțiile.

Acestea sunt doar câteva detalii privind modalitatea și garantarea securității unei tranzacții. Pentru a afla mai multe informații și pentru a efectua schimburi reale, accesați site-ul Bitmahavi.com și creați-vă un cont. Experiența se câștigă acționând!