(P) Care sunt principalele motive pentru care să optăm pentru o grădiniță sau o școală particulară?

 advertising.ringier
.

Cu toții suntem de acord că o educație eficientă trebuie să fie bună de la început. Tocmai de aceea, cunoscând lipsurile sistemului de învățământ oficial actual, sunt din ce în ce mai mulți părinți care iau în calcul această oportunitate. Un program educațional adaptat vremurilor în care trăim, care pune accentul pe formarea gândirii libere și critice, pe creativitate, pe aptitudinile personale și pe învățarea limbilor străine este cel mai bun model. Pentru a vă bucura de aceste avantaje puteți alege gradinita si scoala particulara sector 1 teddybar.

Având în vedere că cele mai multe deprinderi de gândire și de viață se formează în primii ani,  în perioada preșcolară, dacă doriți să aveți un copil isteț, care să poată face față cu brio exigențelor și provocărilor educaționale de mai târziu va trebui să alegeți cu grijă forma de învățământ pe care acesta să o frecventeze în perioada de până la 7 ani.

În plus, ținând seama de faptul că grădinițele și școlile bune au locurile ocupate cu mult înainte de debutul anului școlar, pentru a vă asigura un loc este bine să contactați din timp grădinița sau școala la care doriți să vă înscrieți copilul.

Știm că decizia nu este întotdeauna ușoară. Sistemul de stat este mai ieftin și educatorii de acolo sunt în marea majoritate a cazurilor calificați și cu experiență. Investițiile din ultima perioadă le fac pe multe dintre ele să arate destul de bine. Însă cât de ușor se va adapta copilul vostru într-o colectivitate de 30 de copii și câtă atenție i se va putea oferi având în vedere diversitatea de caractere, deprinderi educaționale și nevoie personale?

Ce să alegeți, o grădiniță și o școală de stat sau unele particulare?

De cele mai multe ori criteriile financiare pot cântări semnificativ în decizia luată. Dacă sunteți conștienți de lipsurile sistemului de stat  și de nevoile educaționale ale copilului vostru va trebui să evaluați foarte atent situația. Pentru a vă face decizia mai ușoară iată mai jos câteva motive pentru care să optați pentru varianta unei grădinițe și școli particulare, chiar dacă frecventarea acestei forme de învățământ implică un cost un pic mai ridicat:

  • Formarea unui copil începe de la vârste foarte fragede. Faptul de a investi într-o educație de calitate mai bună de la debutul intrării lui în sistemul educațional poate fi foarte util în timp.
  • Copii vor face parte din colectivități mai mici, vor fi mai bine îngrijiți și li se va acorda mult mai multă atenție.
  • Fiind vorba de grupe de maxim 15 copii și riscul de a da peste caractere rebele este mult mai mic.
  • Educatorii de aici sunt dintre cei mai bine pregătiții și vor avea un program educațional adaptat foarte bine specificului vârstei și nivelului lor de evoluție fizică și psiho-emoțională.
  • Copii vor dispune aici de tot materialul didactic și de tot ceea ce este necesar desfășurării în condiții optime a procesului educațional. Nu va mai fi nevoie să veniți de acasă cu nimic.
  • Copii vor beneficia de mult mai multe activității educaționale recreative  și se vor simți mult mai bine aici. Vor face excursii, ieșiri la teatru, la circ, la muzee, în parcuri etc.
  • Programul de funcționare este mult mai avantajos. Nu toți aveți servicii care se termină la ora 4,00  după-amiaza sau bunici care să vină la acea oră să-i ia.
  • Se pune mult mai mult accentul pe informațiile cu care rămâne fiecare copil și pe adaptarea programei la potențialul fiecăruia, decât pe faptul de a-i aduce pe toți copii la același nivel.
  • Învățarea limbilor străine este o prioritate.
  • Raportul calitate educație – preț este unul corect.

Acestea sunt doar cele mai importante aspecte pe care să le aveți în vedere atunci când alegeți forma de învățământ pe care să o frecventeze copilul vostru. Calitatea actului educațional și empatia copilului cu educatorul ales pot influența în multe cazuri luarea deciziei.

De ce să alegeți Grădinița și Scoala Particulară Teddybar?

Cunoscând foarte bine nevoile educaționale ale copiilor din zilele noastre și limitele sistemului de stat, această gradiniță și școală particulară din sector 1 se dorește o alternativă educațională demnă de luat în seamă de către toți părinții care doresc ce este mai bun pentru copiii lor. Programa școlară va fi adaptată și va ține seama de înclinațiile copiilor, de nevoile lor educaționale conforme vârstei și de cerințele societății în care trăim. Sloganul „Desăvârșim cei 7 ani de acasă” este grăitor pentru intențiile și direcția dorită în educarea și formarea celor mici.

În comparație cu sistemul școlar de stat, această instituție școlară particulară pune accentul pe crearea unei atmosfere de educație bazată pe curiozitate, spontaneitate și gândire liberă și pe învățarea limbilor străine. Cei mici vor beneficia de săli de clasă adaptate, cu suficient spațiu de recreere și de joacă, de educatori și învățători cu experiență și de folosirea celor mai moderne metodele pedagogice disponibile în prezent.

Pentru mai multe detalii, pentru o vizită sau pentru a rezerva un loc accesați site-ul Teddybar.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton