(P) Campania internațională de primăvară - vară 21 Modivo: Stilul Tău este alegerea Ta

 advertising.ringier
.

Modivo, magazinul online de modă multi-brand pășește în noul sezon cu sloganul #StilulTăuestealegereaTa. Este o poveste despre o misiune inovatoare de reinventare a pieței modei. Modivo vă întâmpină în lumea sa care combină cumpărăturile online și offline. Prezintă o realitate de modă tehnică, plină de tendințe și inspirații. Privește cu îndrăzneală spre viitor și ne duce într-o călătorie în care propriul nostru stil și confortul cumpărăturilor joacă un rol important. Campania pătrunde profund în moda retro, făcând referire la estetica eclectică a anilor ‘70 și ‘80. Brandul se concentrează pe cele mai importante tendințe și sugerează la ce merită să fim atenți, cum ar fi printre altele romantismul contemporan, culorile pastelate și dress-code-ul corporatist într-o versiune mai lejeră. Modivo – un magazin de modă online, care oferă o mulțime de alegeri.

Ideea principală a noii campanii se referă la posibilitatea de a alege, sublinierea propriului stil și o ofertă extrem de largă, corespunzătoare abordării individuale a modei tuturor clienților. Modivo este o platformă care tinde să arate pe fiecare dintre canalele sale că iubește moda și facilitează alegerile de cumpărături. Spotul confirmă ușurința cumpărăturilor, livrarea rapidă și gratuită de la 99 lei la plata în avans și returul gratuit în termen de 30 de zile de la data primirii comenzii.

Sloganul campaniei se reflectă în activitățile reale ale companiei. Magazinul online de modă cu multi-brand-uri oferă peste 100.000. produse de la 270 de mărci atent selecționate, printre care: Versace Jeans Couture, DKNY, Stella McCartney, Red Valentino, MICHAEL KORS, Calvin Klein Jeans, Max Mara, MSGM, Iro, Furla, Coccinelle, Casadei, Tommy Hilfiger, MOSCHINO, Guess, Karl Lagerfeld, Trussardi, Polo Ralph Lauren, Pinko sau Elisabetta Franchi.

Clienții noștri sunt cei care ne inspiră cel mai mult, motiv pentru care le oferim o colecție care îi încurajează să experimenteze și să se joace cu moda, arătând în același timp că „Stilul Tău este alegerea Ta'. Ne dorim să fim aproape de clienții noștri, să îi inspirăm și să le facem viața mai ușoară, motiv pentru care ne concentrăm pe funcționarea prin intermediul a mai multor canale și soluții care vă permit să creați un stil individual, unic. – spune Aleksandra Szol-Tułecka, director e-commerce Modivo.

Noua colecție completă este acum disponibilă pe modivo.ro și pe toate paginile sale de peste hotare. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton