(P) Buchetul de mireasă - un accesoriu plin de semnificații

 advertising.ringier
.

Semnificația florilor care alcătuiesc buchete de flori în general, nu doar pe cele de mireasă, este un subiect de interes pentru toate persoanele cărora le place să facă astfel de cadouri. Pentru buchetul de mireasă fetele devin pretențioase și foarte atente la detalii, dorind să cuprindă doar florile potrivite, cu simbolistica adecvată.

Toate fetele și femeile își doresc o nuntă perfectă, așa că astăzi o să-ți ofer câteva detalii deosebite despre florile care alcătuiesc buchetul de mireasă. De asemenea, îți recomand și buchete de mireasă de la Floraria Maison d’Or. Gama variată de produse și stilul fiecărui buchet te va cuceri instant.

Așadar, dacă vrei să știi care este simbolistica celor mai populare flori de nuntă, citește acest articol până la final!

Simbolistica calelor în buchetul de nuntă

Cala este o floare care simbolizează măreția, frumusețea și strălucirea. Chiar dacă acestea sunt considerate flori tropicale, rare, le întâlnim în mod frecvent în buchetele de mireasă și în aranjamentele florale pentru nuntă.

Crinul în buchetul de mireasă

Crinul este o floare cu un aspect impresionant și minunat, pe care îl regăsești cu precădere în buchetele de mireasă. Acesta reprezintă măreția, adevărul și onoarea. Crinii sunt extrem de potriviți pentru buchete și aranjamente florale de nuntă, datorită aspectului impresionant și al parfumului intens.

Buchet de mireasă cu lalele

Lalelele reprezinta in simbolistica florilor iubire, pasiune, dar si gingasie. Lalelele sunt flori potrivite pentru aranjamente și buchete de nuntă. Aceste flori dulci și maiestuoase pot fi găsite intr-o paleta larga de culori si aspect al petalelor, insa pot fi și fragile, așadar ai grija dacă optezi pentru un buchet de mireasă cu lalele ca acesta să fie rezistent și atent lucrat.

Orhideea din buchetul de nuntă

Orhideea este una dintre florile care reprezintă iubirea, frumusețea, rafinamentul și delicatețea. Aceasta este o floare destul de des întâlnită la o nuntă, în buchetul de mireasă, în corsaje și în pieptul invitaților principali. Chiar dacă nu are parfum, orhideea este o floare exotică disponibilă în mai multe nuanțe și dimensiuni.

Buchete de mireasă cu bujori

Bujorul este o floare impresionantă, care reprezintă ambiția, dragostea și eleganța. Aceasta se găsește într-o gamă variată de culori, însă cea mai întâlnită combinație este cea de alb cu roz. De asemenea, bujorul este o floare potrivită și pentru aranjamentele florale centrale.

Un buchet de mireasă cu trandafiri

Trandafirul este cel care simbolizează cel mai bine iubirea, pasiunea bucuria și frumusețea. Trandafirii sunt flori potrivite pentru buchete, corsaje, butoniere și aranjamentele florale pentru mese. De asemenea, și trandafirii se regăsesc într-o gamă largă de culori și forme, iar alături de cale sunt cele mai populare flori de nuntă.

Atunci când te hotărăști să-ți alegi buchetul de flori, ține cont și de simbolistica acestora. Ai grijă ca toate florile care alcătuiesc buchetul de mireasă să construiască o poveste plină de simboluri și iubire.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton