(P) Besser Vacuum, soluții eficiente de ambalare și vidare a alimentelor

 advertising.ringier
.

De la uz casnic, la alimentația profesională și diferite industrii, Besser Vaccum oferă soluțiile optime pentru conservarea și ambalarea în vid a alimentelor și a materiilor prime.

Numeroase alimente proaspete conțîn un anumit grad de umiditate ce favorizează dezvoltarea microorganismelor chiar și în absența aerului. De aceea, pentru a evita alterarea, este esențială păstrarea lor în condiții optime.

Ambalarea în vid este o astfel de metodă de conservare și constă în evacuarea totală a aerului dintr-un ambalaj. Această tehnologie este una foarte apreciată deoarece protejează alimentele și le menține neschimbate gustul, mirosul și textura.În acest fel, vidarea prelungește perioada de valabilitate a alimentelor proaspete, reducând procesul de oxidare și împiedicând dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului. Totodată, protejează alimentele de deshidratare și de arsurile prin congelare și economisește spațiu de depozitare, deoarece pachetele vidate ocupă mai puțin loc decât cele nevidate.

În aceste condiții, un aparat de vidat este extrem de util. Se previne astfel risipă, mai ales dacă vorbim despre ambalarea unor cantități mari de alimente, așa cum se întâmplă în magazine și supermaketuri.Folosind aparate de vidat, unitățile de alimentație publică conservă produsele pe care le cumpăra în cantități en gros, urmând să le vândă mai departe într-o perioadă mai lungă de timp.În bucătărie, aparatul de vidat e un real ajutor deoarece păstrează legumele, carnea, branzerurile sau fructele în cele mai bune condiții. Păstrate vidate în pungi, produsele se vor menține în stare excelentă de până la 5 ori mai mult timp.

Născut dintr-o vastă experiență în acest sector, Besser Vacuum pune la dispoziția clienților soluții eficiente de păstrare a alimentelor – aparate de ambalare sub vid și camere de aspirație externe, sigilatoare termice și o gamă largă de pungi pentru vidare.Producătorul oferă cea mai variată gamă de produse pentru vidare de pe piață, pentru a putea satisface toate pretențiile. Aparatele și accesoriile pentru vidare Besser Vacuum, în diverse dimensiuni și implementări, sunt destinate atât pentru uz casnic, cât și pentru utilizare industrială.Tipuri de aparate de vidatAparatele de vidat vin în mai multe dimensiuni și forme, fiecare model având o anumită utilitate. Desigur, indiferent de modelul ales, principiul rămâne același – dispozitivul extrage aerul și implicit umiditatea din pungă sau caserolă, sigiland ermetic alimentul din interior. Pentru ca lichidele vor dispărea de pe suprafață alimentului, acesta nu va dezvolta mucegai, germeni sau bacterii.

În funcție de necesități, se poate alege dintre următoarele tipuri de aparate de vidat: aparate de vidat cu cuva, aparate de vidat cu clema și aparate de vidat cu duza retractabilă.Aparatele de vidat cu cuva sunt cele mai performanțe din punct de vedere al funcționalității, putând fi folosite fără complicații deoarece alimentul ce trebuie vidat doar trebuie introdus în camera de etanșare. Sunt destinate, de regulă, utilizării intense, în centrele comerciale și hipermarketuri.Aparatele de vidat tip clemă sunt perfecte pentru uz casnic și au un design specific care le ajută să absoarbă eficient aerul și lichidele, prin introducerea capatului pungii în dispozitiv. După ce aerul este scos din pungă, această este sigilată și lipită. Modelul necesită pungi speciale.Aparatele de vidat cu duză retractabilă sunt recomandate utilizatorilor care vor să videze atât în mediu uscat, cât și în mediu umed. Aceste modele funcționează asemănător cu cele cu clema și prezintă o duză care va fi introdusă în pungă pentru a absorbi lichidele sau pentru a scoate aerul. Aparatele de vidat Besser Vacuum fac parte din ofertă Bilancia. Bilancia este lider european în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale și accesorii pentru pregătirea, menținerea și servirea preparatelor culinare și a băuturilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton