(P) Avantajele învățării unei limbi străine online

 advertising.ringier
.

Progresul serviciilor digitale ce descrie epoca noastră face mai accesibilă ca oricând educația și aduce mai aproape de noi surse tot mai valoroase prin care ne putem îmbogăți cunoștințele și spori abilitățile personale.

 Pe fondul crizei actuale, cauzate de coronavirus cei care sunt interesați să învețe și să se dezvolte în continuare au la dispoziție metode alternative.

Printre cele mai la îndemână competențe pe care le putem acumula utilizând mediul digital sunt cele de vorbire a unei limbi străine. Internetul ne oferă materiale variate care facilitează învățarea unei limbi străine. În plus, pentru cei care preferă îndrumarea unui expert pe parcursul procesului de învățare, există opțiunea cursurilor în timp real.

 Această variantă asigură interacțiune între cursanți și trainer fiind similară metodei clasice, desfășurate în sala de curs. Avantajele în plus ale acestei forme de studiu sunt flexibilitatea și costul mai redus. 

Datorită acestor cursuri de germana online,  nu mai pierzi timp în trafic, este eliminată problema distanței și poți urma cursul fie ca te afli la 5 km sau la 500 de kilometri de sediul centrului de limbi străine ales. Astfel, câștigi mai mult timp pentru tine, iar resursa timpului este singura care nu poate fi recuperată. 

Limba germană este foarte căutată pe piața forței de muncă, iar învățarea acesteia în contextul actual reprezintă un adevărat atu având în vedere că Germania se remarcă pe primul loc în topul economiei Uniunii Europene și pe locul 4 în economia mondială.

Profitați de timpul petrecut acasă pentru a învăța și/sau a vă perfecționa limba germană

 Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri la distanță. Orarul este conceput ținând cont de constrângerile programului profesional și personal, cursurile se vor ține online pentru a putea fi urmate de acasă, conferind astfel flexibilitate.

Învățare și perfecționare continuă din confortul casei tale

Într-o epocă în care totul evoluează înainte de a avea timpul să conștientizăm amploarea schimbării, este important să acumulăm cunoștințe, dar mai ales să ne păstrăm capacitatea de a învăța. Memoria, gândirea logică și critică se vor ameliora datorită exercițiului de a învăța o limbă străină.

De ce vă recomandăm German Kulturhaus?

German Kulturhaus este un centru de limbi straine specializat în predarea limbii germane și vine în sprijinul doritorilor să învețe limba germană cu posibilitatea de a se bucura de un parcurs de învățare de calitate.

Fie că sunteți începător sau avansat, veti avea la dispoziție module pentru orice nivel lingvistic, de la A1.1 și până la B2.2, traineri cu experiență și metode moderne de predare la un preț mai avantajos decât cel al unui curs fizic, în sală.

Cum se desfășoară cursul de germană online?

Cursanții înscriși vor primi un link de conectare la conferința online ce va fi moderată de către trainerul dedicat cursului ales. Profesorul se va asigura ca toți cursanții urmăresc explicațiile expuse și că lucrează pe toate planurile specifice însușirii unei limbi străine: vorbit, citit, scris, ascultat. 

Cui se adresează aceste cursuri?

Cursurile oferite de German Kulturhaus se adresează tinerilor și adulților care doresc :

  • să evolueze în carieră
  • să înceapă studiul unei limbi străine căutate pe piața forței de muncă
  • să obțină un certificat de limba germană cu recunoaștere internațională precum Goethe-Zertifikat, ÖSD Zertifikat, etc.

Cat costă aceste cursuri?

Pentru a participa la un astfel de curs online veți plăti mult mai puțin decât la un curs clasic în sala de curs. Preturile cursurilor online de limba germana incepatori încep de la 587 lei pe modul de începători A1.1, ședințele se organizează de 2 ori pe săptămână, în total 30 de ore didactice. Prețurile cresc progresiv în funcție de nivelul de studiu ajungând la 855 lei pentru modulele de limba germană avansatț B1.1 si B1.2. acestea având 46 de ore didactice în total.

La German Kulturhaus, institutul de limba germană, vei avea parte nu doar de varianta de a învăța online dar și de îndrumarea trainerilor noștri profesioniști, formați exclusiv pentru predarea limbii germane.

Așadar, pregătește-te din timp cu ajutorul acestor cursuri online German Kulturhaus pentru a evolua în carieră și pentru a face față nevoilor de adaptabilitate pe care contextul actual le impune. Va multumim pentru timpul petrecut citirii acestui material si va invitam sa il transmiteti prietenilor dumneavoastra ce in aceasta perioada lucreaza de acasa si isi doresc sa invete limba germana, acestia cu siguranta va vor multumi pe viitor. Va dorim mult succes tuturor !

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton