(P) Antalya, destinația cu cea mai colorată viață de noapte din Turcia

 Stamen Diana
.

Cea mai populară regiune turistică de pe Coasta de Turcoaz a Turciei, Antalya este recunoscută în toată lumea datorită numărului mare de cluburi și baruri pe care le găzduiește, răsfirate pe plaje, în centrul Kaleici sau în zona portului vechi. 

Viața de noapte este animată nu doar de petrecerile găzduite în resorturile de top, dar și de numeroase festivaluri și evenimente culturale desfășurate cu precădere în timpul sezonului estival. Devenită un adevărat magnet pentru tineri, Antalya poate fi descoperită în acest sezon alături de AeroVacanțe! Turoperatorul a pregătit Oferte Speciale la pachetele charter cu zbor din Cluj-Napoca ce includ: 7 nopți de cazare cu mese conform programului ales, transport avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică, la tarife de la 311 euro/persoană!   

În Lara petrecerile se țin lanț!

Când vine vorba de petreceri memorabile, Lara Kundu este, fără îndoială, locul care îți va atrage atenția. Având cea mai efervescentă viață de noapte din regiune, stațiunea și-a primit supranumele de „Las Vegas-ul Turciei', astfel că aici vei găsi o mare varietate de cluburi, pub-uri și baruri moderne, unde să dansezi până la ivirea zorilor. La mare căutare aici sunt petrecerile private pe catamaran, un prilej excelent de a îmbina dansul în spumă parfumată cu pauze de înot în marea cristalină. Un astfel de tur pe Mediterană îți descoperă Cascadele Duden și poate include pentru cei dornici, o sesiune de scufundări în unul dintre golfurile alese de către instructorii însoțitori.

Dacă ești petrecăreț de cursă lungă, te poți bucura de nopți incendiare în unele dintre cele mai renumite club-uri din Antalya, precum Auditorium (cel mai mare din regiune cu o capacitate de peste 4000 de locuri), Inferno, Allys sau Arma sunt doar câteva variante de locații unde se adună lumea bună și se dansează până dimineața. 

Seri turcești și festivaluri de neratat!

Aflată la circa 130 km distanță de orașul Antalya, însorita stațiune Alanya te așteaptă cu o viață de noapte la fel de intensă ca cea din Lara. Distracția adevărată începe din pub-urile concentrate în zona portului cosmopolit, însă ea se poate muta pe plaja Cleopatrei, acolo unde se dansează cu picioarele goale în nisipul fin, sub clar de lună, pe ritmurile celor mai îndrăgiți DJ-ii europeni. Poți opta și pentru o noapte ceva mai temperată, la o petrecere turcească ce include muzică orientală cu dansuri din buric, show-uri cu săbii și foc, preparate turcești, cafea la nisip și o binemeritată narghilea.  

Antalya este o destinație care îți oferă nesfârșite oportunități de petrecere a timpului liber, iar dacă nopțile le poți petrece în cele mai moderne cluburi, zilele pot fi la fel de memorabile. Printre evenimentele desfășurate în regiune, în timpul sezonului estival, se numără Festivalul Internațional de Film – un event cinematografic cu cea mai lungă tradiție din Turcia, Festivalul de Muzică Folk, Festivalul Internațional Mediteranean sau Festivalul Florilor. 

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton