(P) 6 trucuri decorative de care să ții cont când faci poze pentru Instagram acasă

 advertising.ringier
.

Îți place să faci poze des și să le postezi pe Instagram? Dacă răspunsul este pozitiv, știi cât de important este rolul decorului, în special dacă îți faci pozele acasă. Pentru că cele mai multe poze se fac în propriul dormitor, avem pentru tine câteva trucuri decorative utile, astfel încât să te bucuri de cel mai mare număr de aprecieri!

Folosește cât mai multe perne decorative

Dacă cele mai multe poze pentru Instagram se fac în pat, decorul trebuie să fie special și să atragă atenția. În acest sens, folosește cât mai multe perne decorative, care să se potrivească cu decorul din încăpere. 

Pentru un plus de originalitate, alege perne personalizate, cu mesaje imprimate, pe care să le așezi cu grijă pe pat sau canapea. Aceste modele de perne amuzante și atrăgătoare influențează designul întregii încăperii, pe care urmăritorii tăi nu vor avea cum să nu îl observe!

Alege piese colorate de mobilier

Un alt truc decorativ la care poți să apelezi atunci când faci poze pentru Instagram include folosirea unor piese colorate de mobilier. Astfel, poți găsi mobilă living la Vivre, indiferent dacă alegi un scaun colorat, un hamac sau un taburet elegant. 

Aceste opțiuni nu doar că îți vor transforma dormitorul într-un spațiu confortabil, însă îți oferă și cadrul ideal de a face poze interesante pe care să le postezi.

Decorează atent biblioteca

Pentru un cont de Instagram de succes, pozele care ilustrează designul interior al unei încăperi nu trebuie să-ți lipsească de pe pagina personală. Numeroase persoane vor să se inspire din pozele tale, așa că nu ezita să postezi fotografii cu biblioteca ta, atent decorată. 

Astfel, aranjează cărțile pe rafturi, în funcție de autori sau de gen și nu uita de ramele foto și de micile obiecte de decor care să anime întregul design. Spațiul trebuie să fie aerisit și modern, astfel încât să arate bine în pozele pe care le postezi.

Nu uita de oglinzile de pe perete

Oglinzile de pe perete sunt la fel de importante precum obiectele de mobilier din dormitor sau living. Poți alege oglinzi în formă de soare, cu rame aurii sau argintii, care să scoată din anonimat un perete alb. Atâta timp cât incluzi în poză acest mic truc decorativ, vei pregăti spațiul pentru cele mai cool imagini de pe Instagram!

Include plantele verzi în decor

Plantele sunt cele care luminează instantaneu orice cameră și oferă o atmosferă relaxantă și primitoare. Să mai spunem de cât de bine arată în poze? Include plante verzi în decorul tău, fie că le așezi pe pervazuri, pe birou sau chiar pe rafturile suspendate pe perete.

Alege colțuri cu lumină favorabilă

După cum știi, lumina naturală te ajută să faci cele mai bune poze, fără prea mari eforturi. Astfel, dacă îți dorești să faci poze pe timpul zilei, caută cele mai bune colțuri din casă, pentru a beneficia de lumina naturală. Dacă nu ai multă lumină naturală în cameră, nu trebuie să-ți faci griji! Poți folosi cele mai moderne tipuri de lămpi, care să ofere pozelor claritatea și calitatea pe care le dorești. Din fericire, luminozitatea poate fi îmbunătățită și din setările telefonului, pentru a putea obține cele mai bune cadre pentru Instagram.

Care sunt trucurile pe care le folosești atunci când faci poze pentru Instagram? Cum te ajută să obții cele mai potrivite fotografii?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton