(P) 6 caracteristici ale Scoicilor şi Scaunelor pentru Maşină Cybex Platinum

 advertising.ringier
.

Atunci când ai copil mic, ai nevoie de cele mai bune metode de deplasare pentru ca acesta să fie în deplină siguranţă. Vrei să cumperi toate articolele care sunt de folos pentru momentele în care mergi cu maşina ta. Aşadar, ai nevoie de o scoică pentru auto şi de un scaun auto. 

Acestea ajută copilul să aibă cele mai bune poziţii de mers şi să fie protejat pe tot parcursul drumului realizat. La Babymatters.ro o să descoperi cele mai noi apariţii din domeniu şi o să poţi alege dintr-o gamă largă de produse disponibile, precum articolele Cybex Platinum, de calitate superioară. 

Iată 6 caracteristici ale scoicilor auto şi ale scaunelor pentru maşină Cybex Platinum, care te vor convinge şi te vor determina să iei cele mai bune decizii:

  1. Atât scoicile, cât şi scaunele pentru maşină Cybex Platinum oferă o foarte bună siguranţă pentru deplasările realizate alături de copiii tăi

Ai nevoie de scoica auto sau de scaun pentru maşină, care să aibă o tehnologie atent studiată. Atât materialele din care sunt concepute, cât şi prinderile sau sistemele tehnice, sunt de cea mai bună calitate. O să poţi descoperi o multitudine de îmbunătăţiri în acest domeniu. Scaunele şi scoicile sunt realizate astfel încât să poţi să ai siguranţa prinderilor corecte, simplu de realizat. Uneori sunt necesare şi alte sisteme care pot să facă parte din ansamblul construit.

2. Scaunul Auto Sirona Z I-size are posibilitatea de a putea fi rotit 360 de grade cu ajutorul bazei Z care se poate achiziţiona separat

Scaunul care se poate roti 360 de grade este unul care te poate ajuta să poţi manevra totul rapid şi să ai opţiuni disponibile pentru poziţionare diferită, în funcţie de situaţia existentă.  Acest lucru determină îmbarcarea foarte simplă a copilului pe partea cu portiera. Se va putea muta poziţia scaunului foarte uşor, de la a fi cu faţa spre sensul de mers, până la a-l pune pe copil cu spatele la şofer sau la sensul de mers. 

3. La scaunul pentru maşină, ai parte de tetieră reglabilă în înălţime 

Copilul tău creşte permanent în înălţime. El are nevoie de sisteme care să „se modifice' în acelaşi timp. Astfel, un simplu mecanism precum o tetieră care se reglează, poate să fie un punct forte pentru orice părinte şi pentru copil. Nu vei mai fi nevoit/ă să cumperi alt scaun pentru câţiva ani, pentru că vei putea să modifici doar înălţimea tetierei scaunului. Copilul se va simţi bine şi va sta confortabil până când va avea o înălţime maximă admisă pentru sistemele de prindere şi pentru construcţia scaunului respectiv. 

4. Poţi monta şi o inserţie specială pentru nou-născuţi la scoica auto Cybex Platinum 

Această inserţie este concepută pentru a ajuta copilul foarte mic să fie bine fixat şi să stea într-o poziţie foarte comodă, pe tot parcursul deplasării. Când copilul atinge o anumită înălţime, inserţia trebuie să fie înlăturată pentru confort şi o bună prindere în scoică. Ea se montează şi se demontează simplu şi uşor. 

5. Există mai multe poziţii de înclinare disponibile pentru scaunul auto

Având mai multe poziţii pentru înclinarea scaunului, poţi decide care este cea mai confortabilă pentru copilul tău, în funcţie de vârsta lui, de situaţia în care este şi de tipul de deplasare pe care îl faceţi împreună. 

6. Scoica auto pentru copii 0-24 luni Cybex Platinum poate să fie montată şi în poziţie plată atunci când nu stă în maşină

Această facilitate a scoicii determină un somn odihnitor pentru copilul mic, atunci când este în afara maşinii. Astfel, o să poată să fie mutat fără nici un fel de problemă şi o să aibă parte de confort. El nu o să fie trezit pentru a fi pus în alt loc sau în altă poziţie. Aşadar, poţi cumpăra scoica auto pentru multiple forme de utilizare şi pentru a putea avea grijă de somnul copilului tău. 

Sursa foto: live.staticflickr.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton