Noile combine de la Whirlpool din gama FRESH NO FROST (P)

 Alina Dan
.

Tehnologia 6th Sense Lock Fresh de la Whirlpool: prospetime maxima cu…resurse minime. Dacă în lista de to do' a acestei veri se afla la loc de cinste voi mânca sanatos', atunci trebuie sa avem în vedere nu numai revizuirea obiceiurilor alimentare, ci şi modalitățile de conservare a alimentelor.

 De cele mai multe ori nu consumam în aceeaşi perioada a zileialimentele proaspete pe care le cumparam. Sau cumparam mai rar, din lipsa timpului şi de teama cozilor la casele de marcat, şi atunci stocam cantitati mai mari de mâncare. Acest lucru înseamna mai multe alimente de depozitat în frigider şi în congelator, şi de aceea trebuie sa avem mare grija si nu favorizam alterarea lor.

Prospetimea naturala a alimentelor este pastrata mai mult timp fata de un frigider normal.

Flexibilitate maxima in conservarea alimentelor.

Flexibilitate maxima inseamna a oferi aparate care se adapteaza diferitelor nevoi, asigurand intotdeauna cea mai buna performanta de conservare.

Incapatoare, comode si extreme de functionale combinele frigorifice Whirlpool din gama Fresh No Frost sunt echipate cu rafturi prietenoase, adaptate fiecarei nevoi de conservare si pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii.

„Tot spațiul de care aveți nevoie.  Această combina Whirlpool  este conceputa pentru a oferi tot spațiul de care aveți nevoie pentru a depozita confortabil alimente și băuturi.

Eficiență energetică remarcabilă.  Cu ratingul A+++ de energie, acest frigider vă va permite să va bucurati de rezultate ideale și un consum de energie mai mic.

Noile manere ergonomice asigură o mai bună accesibilitate și vibrații reduse la deschiderea ușii.

Tehnologiile Al 6-lea Simt Lock Fresh din compartimentul frigider și Freeze Lock din congelator gestiona automat de distribuție a aerului între compartimentele de răcire și congelare. Tehnologia minimizează fluctuațiile de temperatură în ambele compartimente, asigură o umiditate optimă în compartimentul și reduce arsurile frige congela în congelator, garantand o mai bună conservare a gustului, proprietăți nutritive și culoarea produselor. Cost-eficiente și eco-friendly.

Senzori avansate verifica în mod constant nivelul de temperatură și umiditate în interiorul întreaga cavitate, restabilirea temperaturii de conservare mai rapid și în mod activ stabilirea nivelului de umiditate din dreapta. Un algoritm drive-uri inteligente, în mod independent compresor și ventilator pentru a vă asigura condiții ideale sunt restaurate și menținute tot timpul. Cost-eficiente și eco-friendly.

Total No Frost garantează că cavitatea este omogen răcit prin circulația aerului constantă, în timp ce tehnologia Al 6-lea Simt detectează și recuperează fluctuațiile de temperatură creează mediul ideal.

«Fresh Box» asigura temperatura optima si umiditate pentru salvarea proprietăților nutritive și gust de fructe si legume

Fresh Box 0 ° păstrează temperatura la 0ºC in sertarul, care ajuta la prelungirea prospețime s, salvați gustul produsului și de a crea condiții perfecte pentru carne și pește sotrage pentru mai mult timp. Slider situat în cutie oferă posibilitatea de a schimba gaura de admisie a aerului și umiditatea și temperatura din interiorul variată, dacă este necesar.

Xlent Fitconsist în construcția de balamale pentru uși, care oferă posibilitatea de a plasa chiar foarte de lângă frige la perete și încă deschis și să-l utilizați freely.Leading marginea design.First de toata gama are un design atrăgător și culori și materiale premium care convertește acest interval frigider în decor whataever stil bucătăria are. De asemenea, lungime nouă ergonomicalfull mânere asigură o accesibilitate mai bună și vibrații reduse la deschiderea ușii.

Opțiunea „Fast Cooling” scade rapid temperatura frigiderului prin simpla apăsare a unui buton. Selectați rapidă Se răcește după umplere frigider cu alimente la alimente proaspete rapid rece. Această opțiune ajută la reducerea temperaturii flactuation legate de încărcare frigider cu cantități mari de produse alimentare, care are temperatura mai ridicată a produsului, care sunt în frigider.

Opțiunea „Super Freeze” asigură înghețare de șoc care reduce înghețarea arde la andreduces minime înghețe arsuri pe produsele rostiți gustul, culoarea, forma și proprietățile nutritive.

Noul sistem longlasting si eficient energetic de iluminat cu LED-uri utilizează mai puțină energie și a prelungit de resurse de muncă. De asemenea, asigură o mai bună vizibilitate în interiorul cavității.

Specială proiectata, banda antibacteriana poate fi îndepărtata pentru a curăța pana la cele mai inacesibile locurile.

Sistemul de rafturi glisante ajută la plasarea eficienta a produselor cat si la un access cat mai rapid. De asemenea, rafturile pot fi scoase cu până la 7 cm, ceea ce asigură o vizibilitate ridicată. Un alt beneficiu este ajustabilitate de rafturi și balcoane care oferă de gestionare a spațiului datorită nevoilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton