Motive pentru care înșală bărbații! Când e vorba numai despre ei și unde greșești tu

Când ai fost înșelată te-ai gândit că nu ești tu suficient de bună? Sau ce greșeli ai făcut? Iată 4 motive pentru care înșală bărbații.

Respectă norma socială

În mediul din care fac parte, în mediul în care au crescut și în care trăiesc acum este ceva firesc ca bărbații să își înșele partenerele. E o normă socială.

Dacă și în familia lor de origine a existat un istoric de adulter, e posibil ca la maturitate bărbații să respecte tiparul.

Sunt nesiguri

Un bărbat care nu are încredere în el și nu are o stimă de sine bună poate fi infidel (chiar în serie) pentru a-și dovedi masculinitatea și valoarea.

Asta într-o societate în care performanțele sexuale și de seducție sunt văzute ca o expresie a masculinității, o formă de valorizare.

Citește și:

Ce îi excită cel mai mult pe bărbați! Se plâng des de asta prietenilor

Suferi de insomnie? Oamenii de știință spun că sexul e cel mai bun medicament

Câștigă mai puțin decât partenera

Unii dintre bărbații care au un salariu mai mic decât partenera de viață sunt tentați să înșele pentru a echilibra (în mod fals) balanța puterii în cuplu.

Așa bărbatul își demonstrează la nivel inconștient că el e cel care poartă pantalonii și transformă sexul într-o luptă pentru putere.

Pentru că se poate

Bărbații care au soții dependente financiar, emoțional, au tendința să înșele, întrucât sunt convinși că dependența femeii o va împiedica să se despartă sau să divorțeze.

Pe de altă parte, standardele foarte joase ale partenerei, lipsa regulilor în cuplu, a fermității facilitează infidelitatea.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton