Mituri despre sex: unde, când și cum n-ar trebui să faceți dragoste

 Dumba Gabriela
.

Orice om îşi doreşte să ştie cât mai multe despre sex pentru a se putea bucura o viaţă de cuplu împlinită. Se informează şi citeşte despre sex pentru că rutină să nu ucidă pasiunea. Şi cu siguranţă te-ai întâlnit şi cu nenumărate mituri despre sex, în special unele legate despre locul, momentul propice în care să faceţi dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iată numai câteva exemple de astfel de mituri, doar că… demolate'.

Mitul despre sex # 1: Pe masa din bucătărie

Înălţimea este potrivită, e adevărat. Dar vorbim de lemn şi, indiferent de poziţie, te paşte o durere de spate. În plus oricât de sexi ar fi mişcările, dedesubt e o suprafaţă dură şi rece, care nu permite balansul şi te mai ia şi cu frisoane. Deci, unde e plăcerea?

Citește și: Amna e hărțuită de un bărbat pe internet.Artista primește zeci de mesaje de la un necunoscut: „M-a disperat'

Citește și: Moșii de toamnă 2022.Tradiții, obiceiuri și superstiții

Citește și: DJ Harra luptă cu disperare să-și salveze mama, aflată în stare critică, la spital:'Nu știu dacă este legal ce face eu, dar…'

Alternativă: Mai bine încearcă covorul din sufragerie. E moale, pufos, călduros şi te ajută să alungi monotonia.

Mitul despre sex # 2: În noaptea nunţii

Toate filmele de dragoste propavaduiesc ideea că noaptea nunţii este propice pentru sex. Acum, pe bune?! Chiar îţi mai arde după ce te-au pupat cel puţin 150 de persoane, ai dansat cu toţi invitaţii, te-au strâns pantofii etc.? Cu siguranţă nu.

Alternativă: Lăsaţi noaptea nunţii pentru Hollywood şi păstraţi-vă energia pentru luna de miere.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton