Idei preconcepute despre sex! Psihologii îți recomandă să nu mai crezi în ele

.

Dimensiuni senzaționale, partide care țin ore, romantism constant și pasiune toridă. Filmele pentru adulți sau comediile romantice ne conturează tot felul de idei preconcepute despre sex. E timpul să renunțăm la ele.

Preludiul e faza 1 din sex


Preludiul este benefic nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați, iar el nu are neapărat legătură cu sexul, și în niciun caz nu există doar pentru sex.

Rolul preludiului este de a conecta emoțional partenerii, de a crea acea bază de încredere, comunicare, deschidere sufletească, fără el e o simplă împerechere.

Citește și:

3 motive pentru care aventura de-o noapte e chiar o idee bună

Prietenia cu fostul iubit poate fi un semnal de alarmă! Ce tendințe trebuie să-ți ții în frâu


Sexul bun înseamnă orgasme nenumărate

Mulți cred că sexul se contorizează în orele de amor, în numărul de orgasme și varietatea de poziții. Aici în mod cert filmele pentru adulți au influențat negativ percepția.

Cum am zis mai sus, sexul înseamnă emoție, conectare, nu maraton la așternut. Sexul bun înseamnă și când numai unul dintre voi a avut orgasm, când a durat 10 minute și nu 1 oră, căci nu suntem mașinării de făcut sex.

Iar în absolut orice relație, sexul nu poate fi wow tot timpul! Dar e bun când trăiești, primești și oferi plăcere.

Sexul programat e jalnic

Serios? Dacă stai cu părinții, ai copii, știi cât de redusă este intimitatea, căci nu te poți alerga dezbrăcat prin casă și să dai nas în nas cu fiica ta sau cu soacra.

Așa că faci sex când e copilul la grădiniță, înainte să vină de la școală sau când e în vizită la bunici. Care e problema?

Sexul din concedii este tot o formă de sex programat! Multe cupluri de asemenea recurg la sexul de weekend, deoarece responsabilitățile și oboseala sabotează amorul în cursul săptămânii, dar se recuperează în zilele libere.

Foto: Hepta