Idei de cadouri cu poveste, pentru prietena ta cea mai bună

 Alina Dan
.

A rămas la fel de specială în inima ta, chiar dacă a trecut vremea în care vă jucați împreună. Prietena ta cea mai bună a fost lângă tine în toate momentele importante ale vieții voastre, și, indiferent de cât rar reușiți vă vedeți, poveștile au aceeași savoare. De ziua ei, sau oricând simți nevoia, poți să-i faci un cadou care să-i vorbească mai mult decât o mie de cuvinte despre cât ții la ea.

Prietenele cu adevărat apropiate se recunosc după câteva trăsături esențiale, iar darurile pe care obișnuiesc să și le facă reciproc dovedesc cât de mult se cunosc și se apreciază una pe cealaltă. Dincolo de prețul plătit sau de brandul inscripționat pe obiect, un cadou oferit din suflet trebuie să spună o poveste și să atingă o coardă sensibilă. Dacă vrei să-i faci cu adevărat o surpriză prietenei tale, alege ceva din aria ei de interes, dar dă-i cadoului o interpretare pe limba voastră, pentru a crea un moment cu adevărat unic. Iată câteva idei, pentru un cadou cu emoții la pachet:

Acea fotografie cu voi două, înrămată

Mai ai CD-uri cu pozele voastre din liceu? Dar fotografia alb-negru, din vechiul albumul foto, în care apari alături de ea, când sufla în tortul cu zece lumânări? Poate imaginea din excursia cu cortul, în care v-ați speriat crezând că auziți ursul? Tu știi cel mai bine care este amintirea voastră dragă, pe care ați avut norocul să o imortalizați la timp. O fotografie de care, poate, prietena ta a uitat, este un cadou simplu și cu efect maxim. De fiecare dată când privirea o să vă pice pe poza înrămată, veți găsi noi prilejuri pentru povești noi, la cafea.

Un ceas elegant

Timpul îndelungat pe care l-ați traversat împreună este cea mai bună dovadă a legăturii puternice dintre tine și prietena ta. Dacă vrei să-i transmiți dorința că vrei să rămâneți alături pentru și mai mult timp de-acum înainte, poți să-i faci cadou un ceas elegant sau sport. Preferă curelele din piele sau pe cele metalice? Cadranele rotunde sau pătrate? Ceasurile electronice sau pe cele clasice? Ca să fii sigură că-i nimerești stilul, deși ai o idee destul de clară cu privire la ce-i place, fii atentă la accesoriile pe care obișnuiește să le poarte.

Bilete la concert trupei voastre preferate

Orice noutăți ar apărea, tu și prietena ta ați rămas cu inima la refrenele din liceu, pe care azi le ascultați ocazional, cu multă nostalgie. Ce-ar fi să-i cumperi de ziua ei două bilete la un concert al trupei care v-a însoțit primele iubiri și primele dezamăgiri în dragoste? În loc să te întrebi pentru cine este al doilea bilet, mai bine ai căuta cel mai comod outfit pentru concert, fiindcă veți dansa împreună, ca în vremurile bune.

O hartă răzuibilă, pentru vacanțe noi

Prietena ta are pasiunea călătoriilor? Cu siguranță nu a bifat chiar toate locurile de pe pământ, dar visează la asta. Ajut-o să își facă planuri noi de vacanță, cu un cadou deopotrivă amuzant și util. O hartă răzuibilă, de pe care poate șterge țările pe care deja le-ai vizitat, o va ambiționa pe buna ta prietenă să-și devolte și mai multe orizonturile. Cine știe, poate că vă veți programa împreună următoarea călătorie.

Relaxare binemeritată, la SPA

Rutina și programul încărcat lasă semne asupra stării prietenei tale. Dacă în ultimul timp o vezi tot mai obosită și simți că ai putea face ceva pentru ea, surprinde-o cu un voucher la SPA. Masajul de relaxare clasic, cu pietre vulcanice, anticelulitic sau facial, precum și timpul petrecut la saună, vor fi un restart fenomenal pentru prietena ta, la sfârșitul unei perioade epuizante. Acest dar va fi materializarea cea mai bună a grijii pe care i-o porți și faptului că vrei să o ai lângă tine pentru cât mai multă vreme.

Cadoul potrivit pentru prietena ta nu este o misiune imposibilă, iar de multe ori nici nu necesită o ocazie specială. Gândește-te la tot ce vă leagă mai mult și vei găsi, cu siguranță, formula potrivită.

Credit foto: Shutterstock

Articol realizat cu sprijinul ELEFANT.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton