Ghete pentru toamnă - sfaturile noastre cu privire la alegerea acestora

 advertising.ringier
.

Zilele călduroase care au rămas sunt puține, iar zilele reci de toamnă se apropie inevitabil. La temperaturile de afară nu trebuie să ne adaptăm numai în ceea ce privește activitățile, ci și în ceea ce privește ținutele pe care le vom adopta.

Șlapii și sandalele pot fi puse la păstrare pentru anul următor, iar pentru ținute elegante și confortabile este rândul ghetelor să se afirme. Însă cum poți alege ghetele potrivite pentru toamnă? Ce trebuie să ai în vedere pentru a te simți confortabil, dar în același timp să fii și la modă prin ceea ce porți în picioare?

Pentru alegerea unor botine dama potrivite pentru cele mai sofisticate sau pentru cele mai lejere ținute de toamnă nu este important doar aspectul general al acestora, ci și aspecte precum materialul din care sunt realizate, modul de închidere, tipul tălpii sau culoarea pe care o au. Pentru ca botinele pe care le alegi să fie de calitate, asigură-te că acestea sunt realizate din materiale de calitate – pielea naturală este de preferat, deoarece permite piciorului să respire bine și este extrem de confortabilă, că sunt potrivite pentru articolele vestimentare pe care le ai în garderoba ta și că sunt suficient de comode pentru a fi purtate și pentru perioade mai îndelungate de timp. 

Ce modele de botine pentru a fi la modă în acest an?

Dacă vrei să alegi o pereche de botine care să rămână în tendințe mult timp de acum înainte, alegerea unor botine negre, cu un design minimalist, cu un toc mic sau chiar cu talpă plată, realizate din piele naturală reprezintă cel mai sigur pariu pe care îl poți face. Acestea sunt potrivite și pentru ținutele mai elegante, și pentru cele casual și au avantajul de a pune în valoare picioarele, oricare ar fi culorile hainelor pe care le vei purta. 

Botinele cu diverse imprimeuri reprezintă alegeri speciale, fiind potrivite pentru ținute aparte. O pereche de botine cu imprimeu animal print a fost și este încă la modă, fiind o alegere deosebită. Acestea aduc o notă de originalitate ținutelor pe care le vei avea, însă ai grijă să le asortezi cu articole vestimentare în culori și modele neutre pentru ca botinele să rămână vedeta ținutei vestimentare pe care o ai. 

Cu ce poți asorta botinele pentru ținute de toamnă perfecte?

Alegerea botinelor perfecte trebuie să se facă ținând seama de ținutele la care le vei purta. Dacă alegi botine cu design simplu și cu talpă plată le poți purta pentru ținutele casual cele mai confortabile. Cu o pereche de blugi și o jachetă multicoloră, o pereche de botine negre din piele fac echipa perfectă. În cazul în care vrei o ținută elegantă, atunci poți alege o pereche de botine din piele întoarsă, maro, cu tocuri înalte pe care le poți asorta la o pereche de pantaloni eleganți și o haină lungă din lână. 

Pentru a alege modelul de botine care se potrivesc nevoilor și preferințelor pe care le ai, vizitează fizic sau virtual unul din magazinele CCC în care vei găsi o mare diversitate de modele de botine din care poți alege. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton