Gândirea negativă care te sabotează la serviciu! Ce să nu-ți mai spui

.

Dimineața nu îți mai vine să te ridici din pat? Ți-ai da zilnic demisia? Descoperă gândirea negativă care te sabotează la serviciu! 

Așa cum nu sunt nici oamenii perfecți, nici job-urile nu sunt perfecte! Poate ai un salariu bun, dar un mediu neprietenos.

Colegii sunt grozavi, îți place ceea ce faci, dar stai des peste program. Iar astea sunt câteva exemple banale.

Pentru unele persoane situația e puțin mai complicată în sensul că își spun foarte des că șeful e un prost, compania nu le susține, își urăsc job-ul.

În acest caz, analizează în profunzime ce te mai ține acolo? Când acceptăm o situație neplăcută o facem și pentru că există niște beneficii secundare de menținere a comportamentului.

Citește și:

Faci sport? Rădăcina care te ajută să scapi de febra musculară!

Schimbări care se întâmplă în corpul femeilor de peste 40 de ani

Poate te victimizezi, iar asta atrage atenția și compasiunea prietenilor și a familiei. Stai mult peste program, asta nu-ți convine și totuși o faci? De ce anume din viața personală fugi, încât nu ești niciodată acasă, ci la muncă?

Mai mult, atunci când legat de job avem numai cuvinte rele asta ne scade motivația, implicarea la muncă, iar randamentul lasă de dorit.

Așa că învață să pui limite la serviciu, iar dacă nu vrei să-ți dai demisia permite-ți să vezi și lucrurile frumoase.

Mai mult, munca nu trebuie să fie 100% viața ta! Dacă viața personală lasă de dorit cu siguranță e timpul să lucrezi la acest aspect. Doar așa poți avea echilibru!

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton