Top 4 expresii ridicole pe care părinții le spun copiilor lor

 Dumba Gabriela
.

Cu siguranţă ai auzit aceste vorbe spuse de părinţii tăi. Ele au contribuit din plin la crearea imaginii tale despre lumea din jur şi nu întotdeauna această imagine a corespuns realităţii. Pentru că aşa ai fost obişnuit, multe dintre aceste vorbe le spui şi tu, la rândul tău, copiilor tăi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iată o listă de cuvinte şi expresii pe care ar fi bine să le eviţi atunci când vorbeşti cu copiii tăi.

  1. Dacă nu ai nimic drăguţ de zis, mai bine taci

Este bine să fii drăguţ', dar câteodată lucrurile, chiar dacă nu sunt drăguţe', trebuie spuse. Dacă nu înveţi de mic să-ţi spui părerea, când vei fi mare îţi va fi foarte greu să-ţi susţii punctul de vedere în faţa celorlalţi.

În plus, dacă nu-ţi exprimi sentimentele, frustrările, ai toate şansele să ai probleme cu stomacul, inimă sau să ai dureri frecvente de cap. Regula principală ar trebui să fie să nu ascundă adevărul'.

Citește și:Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit:„Jumătate din inima mea a încetat să mai bată

Citește și: Smiley și-a pierdut vocea: „Abia pot să vorbesc, intru în pauză vocală’.La ce remediu a apelat artistul pentru a putea cânta din nou

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea.Primele imagini cu femeia care-i stă alături chef-ului de 32 de ani

Citește și:Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Ce spune despre o împăcare cu Șerban Huidu:„Cred că…’

  1. Eşti prea mic ca să înţelegi

Total greşit! Chiar dacă sunt mici, copiii înţeleg mai multe decât ţi-ai putea închipui. Iar aceste lucruri sunt dovedite ştiinţific. Mai multe studii au arătat faptul că IQ-ul creşte semnificativ de la generaţie la generaţie.

Implica-ţi copiii de mici în orice discuţie, răspunde-le la toate întrebările, învaţă-i să ia decizii. Niciodată nu sunt prea mici' pentru a înţelege.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton