Drama care a marcat-o pe „Gianina” din Las Fierbinți: „L-au nenorocit, după două luni de comă a murit”

 bogdan.galca
.

Anca Dumitra este actrița care joacă perfect rolul Gianinei din serialul „Las Fierbinți' de la PRO tv, însă asta nu e tot. A apărut în scurtmetraje studențești și lungmetraje importante, cum ar fi „Doing money' (2018) sau „Unde dai și unde crapă' (2012).

A copilărit în Oltenia, la Craiova, și a ajuns la București, urmând cursurile Universității de Arte Teatrale și Cinematografie. Omul Anca Dumitra este o persoană carismatică, cu mult umor și cu mult simț civic.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Anca Dumitra a povestit două întâmplări din viața personală care au marcat-o.

„Știi ce mă deranjează? Tot timpul am să spun asta, mă deranjează, în general, nesimțirea. Când am mers acum ceva timp la un market, erau doi bărbați în toată firea care au fugit și au lăsat căruciorul acolo și nu l-au pus la locul lui. Atunci, m-am pus în fața mașinii…', a spus, la un moment dat, actrița.

Plecând de la ce i s-a întâmplat Cristinei Joia, din echipa „Visuri la cheie', care a fost agresată fizic anul trecut din cauză că a semnalat o nedreptate într-o parcare de la supermarket, actrița a dezvăluit un episod similar și dramatic care s-a întâmplat brusc în viața ei.

„Verișorul meu primar a fost omorât, în septembrie anul trecut. Un albanez care avea interdicție în țara lui natală, pe același lucru. Văru-miu nu mai trăia în țară de 20 de ani, dar s-a întors anul trecut în România, în timpul pandemiei. Își dorea să facă casa părintească, el toată vara a lucrat la asta (…). Nu că l-au nenorocit, văru-miu după două luni de comă a murit. A plecat de la o dispută dintre alte două persoane, iar verișorul meu nu a făcut altceva decât să-i potolească. Agresorul ăsta a făcut același lucru în Italia, el scăpând de acolo și venind în România, la țară, permițându-i-se să fie în libertate și să fie un pericol', a detaliat Anca Dumitra.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton