De ce să-ți cumperi bilet de avion cu zbor cât mai de dimineață. Secretul pe care îl știu doar angajații companiilor aeriene

 Calin Maria Bianca
.

De ce să-ți cumperi bilet de avion cu zbor cât mai de dimineață. Secretul pe care îl știu doar angajații companiilor aeriene. Ei bine, în ziua de azi, călătoriile pe cale aeriană sunt la îndemâna oricui. Ce-i drept, sunt totodată printe cele mai comode și avantajoase, astfel că mulți optează pentru ele. Totuși, există un mic secret pe care trebuie să-l știi atunci când te gândești să cumperi biletele. Cu acest truc, te vei bucura de vacanță așa cum trebuie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zborul cu avionul nu mai este deloc doar pentru 'cine își permite', așa cum era în trecut. Acum, te poți bucura de un zbor plăcut, într-o destinație exotică sau oriunde dorești, la bani puțini. Bineînțeles, nu trebuie să cumperi biletul cu câteva zile înainte, ci mai degrabă cu câteva luni. Totuși, ai grijă să ai zborul dimineața!

Citește și: Ce nu ai voie să iei cu tine în avion

Citește și: Ce nu ai voie să faci în avion pe parcursul zborului. Sfaturi pentru o experiență plăcută

Citește și: Ce îl enervează pe Pavel Bartoș la Smiley atunci când muncesc împreună: 'Tu prezintă, că eu dorm. Nu ar trebui să fie…'

Citește și: Elwira Petre previne gripa cu o băutură ușor de preparat: „Mă-ntorc la remedii naturiste pentru imunitate”

De ce să-ți cumperi bilet de avion cu zbor cât mai de dimineață

Ei bine, cu siguranță ți-am stârnit curiozitatea și te întrebi de ce este atât de important ca zborul să fie dimineața. Nu, nu este vorba despre bani, ci de un alt motiv. Știm că în ultima vreme, mai multe companii aeriene au avut zboruri anulate. Acest lucru creează disconfort și vă poate strica planurile, mai ales atunci când următorul zbor este abia a doua zi. Prin urmare, dacă aveți bilet dimineața, șansele să ajungeți în aceeași zi, doar că, cu câteva ore mai târziu, sunt de 99%. Acesta este un pont pe care nu mulți îl știu!

Cel mai bine este să cumperi biletele de avion la ore programate cât mai de dimineață. Astfel, în cazul anulării zborului, se va găsi mai repede un alt avion în timpul zilei, fără escale noaptea cum pățesc mulți', a explicat un specialist la Digi24.

În ce situații primești despăgubiri de la companiile aeriene

Sunt momente în care cei care au un bilet cmpărat, au planul făcut astfel încât nu au voie să întârzie. Ei bine, ce se întâmplă dacă zborul se anulează? Bineînțeles, cumpărar un alt zbor cât mai repede pentru a ajuns la destiație. Totuși, nu este deloc plăcut, fiindcă își poate pierde banii pe care i-a dat pe primul bilet de avion. Privind despăgubirile, există o serie de reguli clar. Potrivit specialiștilor, poți cere despăgubiri în care cursa are o întârziere de cel puțin două ore la plecare. De asemenea, trebuie să primești asistență, precum gustări și băuturi răcoritoare. Mai mult decât atât, în cazuri extreme, primești și cazare.

Sfaturi pentru un zbor plăcut și pentru a renunța la teama de avion

Teama de avion este des întâlnită, însă psihologii recomandă o serie de sfaturi, pe care dacă o să le pui în aplicare, vei vedea o schimbare în bine. În primul rând, ai grijă să îți alegi locul în avion în dreptul aripilor, astfel nu o să mai simți atât de intens turbulențele. De asemenea, ia-ți la tine o carte și o pereche de căști, fie pentru a asculta muzică sau a te uita la un film. Gândește-te la lucruri frumoase și ocupă-ți timpul, astfel vei uita că ești într-un avion și vei avea parte de un zbor plăcut.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton