De ce o mamă singură e cea mai bună partidă pentru un bărbat

De multe ori o mamă singură se complexează inutil și se gândește că nu-și va găsi un nou partener. Iată de ce în realitate este o partidă extraordinară.

În primul rând o mamă singură are nevoie alături de ea de un bărbat, nu de un băiat (fie el și de 50 de ani), care poate să își asume responsabilitatea și să o trateze corespunzător în toată complexitatea sa… splendidă.

Mama singură știe ce vrea


Mama singură teoretic a trecut deja printr-o căsnicie, iar acum valorizează mai mult persoana și relația decât actul în sine.

Iar dacă bărbatul nu vrea să se căsătorească și să facă copii asta nu va fi o problemă pentru ea, având aceste capitole deja bifate.

Citește și:

Adevărat și fals despre sexul în timpul sarcinii

Semne că este un bărbat egoist în pat

Mama singură nu are așteptări nerealiste

Mama singură are grijă de casă, de copil, e familiarizată cu responsabilitățile, astfel încât să nu se sperie și să fugă de greutățile inerente pe care le aduce orice relație de cuplu.

Căci da, relațiile nu sunt perfecte, perfecțiunea nu există, iar ea știe asta! Mai mult, având atâtea pe cap, cu siguranță va fi fericită ca nou partener să o degreveze de anumite probleme și lasă partenerul să fie masculin, să facă ce știe el mai bine: să găsească soluții.

Mama singură își dorește echilibru

O mamă singură caută stabilitate, nu vrea să îi prezinte copilului 20 de potențiali parteneri de cursă lungă.

Prin urmare un bărbat cu teamă de abandon, că va fi părăsit, ori cu un istoric în care iubita i-a pus bagajele la ușă, va fi confortabil emoțional în povestea de iubire cu o mamă singură.

În cazul în care de copil se ocupă și tatăl său, există weekend-uri cu acesta, vacanțe, mama singură și partenerul său de cuplu se pot bucura de libertate.

Mama singură oferă experiența paternității

Dacă noul partener și-a dorit un copil, nu l-a avut, acum alături de mama singură poate intra în rolul de tată vitreg și poate experimenta într-o anumită măsură ce înseamnă parenting-ul.

 

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton