De ce este indicat să faci o pauză de dating după o despărțire

Cui pe cui se scoate? Dacă după o despărțire respecți această vorbă din popor… cel mai probabil nu e în favoarea ta. Uite în ce fel te autosabotezi.

După o despărțire cam cât de pregătită crezi că ești pentru o relație adevărată? Poate chiar ți-o dorești, dar nu prea poți să o ai pentru că… ești indisponibilă emoțional.

Dacă sari dintr-o relație în alta nu îți dai timp să te vindeci, să îți înveți lecțiile din fosta poveste de iubire, să vezi care a fost partea ta de responsabilitate în ceea ce privește ruptura.

Citește și:

Ce semne interpretezi greșit când îți place prea mult un bărbat

Lecții de viață – psihologii îți spun ce ai de învățat după o despărțire

Prin urmare ai nevoie de timp de vindecare, pentru tine care ai acum o identitate nouă marcată de pierdere, pentru a-ți construi noua identitate care își revine după această pierdere și a vedea ce resurse sunt necesare într-o viitoare relație și cu ce tip de partener.

Cât durează pauza? Desigur timpul este particularizat, de la persoană la persoană, dar nici o durată prea mare nu e bună.

Deoarece pierdem capacitatea de a oferi ori ideea că merităm cu adevărat să fim iubiți și acceptați pentru ceea ce suntem cu adevărat.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton