Cum te aranjezi pentru o petrecere de Crăciun în cerc restrâns

 bogdan.galca
.

În acest an, sărbătorile vor fi diferite, iar petrecerile se vor organiza doar în cercuri restrânse. Mesele alături de familie și distracția cu prietenii sunt supuse măsurilor anti-Covid-19, dar asta nu înseamnă că nu ai motive să fii recunoscătoare și să te distrezi. Orice eveniment festiv cere un look aparte, iar dacă ești obișnuită să te aranjezi de sărbători, nu renunța la acest obicei. Iată câteva sfaturi pentru o petrecere restrânsă, care respectă regulile de siguranță:

Fă o listă

Planificarea este o soluție perfectă dacă nu vrei să fii surprinsă de situații imprevizibile sau de lipsa de inspirație înainte de eveniment. Chiar dacă este o întâlnire între prietenii apropiați, organizată la tine acasă, trebuie să arăți perfect în rolul de gazdă. Fă o listă, fie că aceasta este fizică sau mintală, cu piesele vestimentare și accesoriile pe care ți-ai dori să le porți. Dacă este vorba despre haine pe care le ai deja, asigură-te că acestea sunt curate și într-o stare perfectă. Dacă nu, fă reparațiile necesare și pune-le la spălat, deoarece nu vei mai avea timpul necesar odată ce începi pregătirile propriu-zise. Dacă este vorba de piese pe care ai pus ochiul, poate reușești să le achiziționezi la reducere în această perioadă.

Aranjează-ți părul cât mai simplu

O petrecere fastuoasă cere un look mai dramatic, dar când te întâlnești cu cei mai apropiați oameni acasă, trebuie să fii cât mai relaxată și să transmiți această stare prin înfățișarea ta. Alege o coafură cât mai simplă, precum buclele relaxate pe care le poți dobândi cu produse styling par potrivite pentru tine. Folosește produse care oferă părului textură, volum și care te ajută să arăți cât mai natural. Dacă vrei să încerci ceva nou cu ocazia sărbătorilor, fă o vizită la coafor și alege o tunsoare diferită. În acest fel îi poți surprinde pe cei apropiați cu o alegere curajoasă și inedită. 

Alege un outfit casual, dar festiv

O sărbătoare este ocazia perfectă să fii festivă, indiferent de felul în care decurge un eveniment. Chiar dacă acesta este organizat la tine acasă, nu petrece timpul în haine de casă. Bucură-te de oportunitatea de a te aranja, pentru tine și invitații tăi, de asemenea. Alege piese vestimentare casual, dar care îți pun în evidență formele și în care te simți autentic. Dacă este un eveniment în familie, va trebui să ai o vestimentație mai cuminte, cochetă și modestă. Însă, dacă organizezi o întâlnire alături de prieteni, poți purta un outfit mai sexi, în special dacă vrei să atragi atenția unei anumite persoane.

Folosește layere

Nu poți să știi niciodată când copiii te provoacă la o bătaie în zăpadă sau dacă rudele propun să faceți o vizită cu distanțare socială la casele apropiaților. Colindele pot fi cântate și de la poartă sau de sub balcon, așa că fii pregătită pentru orice. În special dacă nu vei fi la tine acasă, este important să porți mai multe layere și să te asiguri că ai toate cele necesare la tine. Chiar dacă măsurile din acest an nu îți vor permite să te bucuri la fel ca în ceilalți ani, prin respectarea restricțiilor poți face acest an cu adevărat special.

Cu siguranță nu vei uita mica întâlnire pe care o organizezi sau la care participi în acest an. Nu doar pentru că trăim vremuri fără precedent, dar și pentru că te poți bucura de un eveniment mai intim.

Sursă foto: pexels.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Profihairshop

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton