(P) Cum să te antrenezi smart pentru un corp de vedetă

 bogdan.galca
.

Știm, de fiecare dată când ne uităm la un nou pictorial al unei vedete nu putem decât să ne gândim că în spatele acestei siluete se află o mică armată de oameni pregătiți să numere fiecare calorie și să elimine orice rid. Și de cele mai multe ori avem dreptate, dar asta nu ar trebuie să ne oprească din a încerca și noi să ajungem la look-ul mult visat.

Motivația

Cel mai important avantaj al unui antrenor personal, și motivul pentru care toate vedetele apelează la unul, este faptul că acesta este o sursă constantă de motivație. E greu să te apuci de treabă, dar când e vorba de fitness, tot timpul vei avea nevoie de cineva care să te încurajeze. Dacă vrei să te asiguri că nu renunți la ce ceea ce ți-ai propus după primele săptămâni de antrenament, te poți înscrie într-o clasă – așa vei fi motivat mereu de energia oamenilor din jurul tău și vei avea și un instructor care să te urmărească.

Diversitatea

Dacă îți dorești rezultate cu adevărat spectaculoase, nu poți alerga la infinit pe bandă. Ai nevoie de o combinație de exerciții cu funcții diferite:

  • Încălzirea – Te ajută să pregătești musculatura pentru efort și să eviți accidentările.
  • Exercițiile Cardio – Accelerează metabolismul și te ajută în lupta cu grăsimile, este musai să incorporezi cel puțin 30 de minute de cardio în rutina ta săptămânală.
  • Core – Îți vor da forța necesară pentru antrenamentele specializate.
  • Exerciții individuale – Vrei un abdomen suplu? Picioare bine conturate? Alege exerciții care activează grupele de mușchi respective.
  • Stretching – După finalizarea exercițiilor, stretching-ul te va ajuta să scapi de disconfortul și febra de după antrenament.

Uită de scurtături

  • Nu există exerciții minune, așa cum nu există nici diete minune sau aparate care să facă antrenamentele în locul nostru. Chiar dacă sunt extrem de atractive, programele care promit remodelarea feselor în doar câteva zile nu sunt soluția. Mușchii se pot dezvolta armonios doar în timp – tocmai de aceea pentru vedete să rămână în formă este o meserie în sine! Mai bine încerci să găsești o clasă de fitness care să-ți facă plăcere, cum ar fi cele de indoor cycling sau de Zumba – astfel vei merge de drag la sală.

Ascultă-ți corpul

Este important ca pe tot parcursul antrenamentului să fii atentă la tot ce îți comunică propriul corp. Te simți extenuată după antrenamente? Nu vezi nicio evoluție? Nu-ți fie frică să-ți schimbi exercițiile. Nu există rețete predefinite, de aceea la Sweat poți oricând să discuți cu experții noștri și să găsești o rutină care să ți se potrivească.

Pauza

Mușchii se dezvoltă în momentele de repaos. Deci este extrem de important să le lași cel puțin 1-2 zile de pauză pe săptămână. Dacă vrei să amplifici rezultatele pe care le obții prin exerciții contează mai ales ce faci în aceste zile. Vedetele combină întotdeauna exercițiile cu ședințe de masaj, de exemplu, care ajuta la refacerea musculară sau cu tot felul de alte tratamente.

Nu știi de unde să începi? Asta este partea simplă! Primul pas pe care îl poți face dacă vrei să te simți minunat în corpul tău, este un abonament laSweat Concept. Acolo vei găsi sprijinul și resursele de care ai nevoie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton